-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

Litt av et Europa-eventyr

Simen fra Meråker er klar for andre kvalikrunde i Europaligaen

Simen Raaen Sandmæl er klar for andre kvalifiseringsrunde i Europaligaen med sitt KI Klaksvik. Simen Raaen Sandmæl er klar for andre kvalifiseringsrunde i Europaligaen med sitt KI Klaksvik.

Simen Raaen Sandmæl fra Meråker og hans lagkamerater i KÍ Klaksvík på Færøyene er klare for andre kvalifiseringsrunde i Europaligaen. Det færøyske laget er en av overraskelsene inn i den runden. Først slo de ut Tre Fiori fra San Marino hele 9-1 sammenlagt i kvaliken til kvaliken. I den første ordinære kvalifiseringsrunden møtte de FK Riteriai fra Vilnius i Litauen. Bortekampen endte 1-1 og når så KÍ Klaksvík klarte å holde nullen hjemme var det Raaen Sandmæl og hans lag som kvalifiserte seg til Europaligaens andre runde.

Allerede torsdag er det klart for første runde i neste hinder for det færøyske fotballeventyret. Sveitsiske Luzern er motstander og på den temmelig nye Swissporarena med kapasitet på 17.000 tilskuere skal Simen Raaen Sandmæl forsøke seg på  nye europeiske topprestasjoner. Hjemmekampen går på Við Djúpumýrar i Klaksvik neste torsdag.

 

Les forrige sak:
De 23 evakuerte ble fraktet til Scandic Hell. Nå har de fleste av de evakuerte fra de åtte leilighetene flyttet til slekt og venner.
De fleste evakuerte har flyttet ut fra hotellet

Kommunen har trappet ned krisehjelpen

Close