7 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Litt av et «Sjalabais»

SE ALLE BILDENE fra premieren til Saksvikrevyen

Fredag kveld var det klart for premiere på Saksvikrevyen «Sjalabais», som spilles denne helga. Klikk på bildene under for å se dem i stort format.

Det er drøyt fire år siden siste revy, og mange hadde funnet veien til Vikhammer Samfunnshus, men det var enda noe ledig på tribune.

Til tonefølge fra seksmannsorkesteret, kom 25 nummer som perler på ei snor, og tradisjonen tro ble nyhetsbildet fra siste året parodiert.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Vi snakket med stjørdalingen Rolf Hallager, som hadde tatt turen. Han likte revyen godt, selv om han ikke fra før hadde så stor lokalkunnskap om Malvik.

Det er vanskelig å trekke frem enkeltprestasjoner i et så gjennomarbeidet show, tuftet på felles innsats, med egne tekster og melodier. Dansenumrene holdt også høy klasse.

De forskjellige numrene høstet jevn applaus, og førte til latter og applaus i salen.

Radarparet Bjørn og Trygve Stuevold som ekteparet Bjarne og Turid, åpnet ballet med en kostelig 8. mars-appell. Paret har et godt grep om publikum. Bjørn lanserte sin nye person «Prosti-Presten med egen diagnose», som satt som et skudd.

Sverre Vikhammermo fikk også salen til å koke. Først som småfrekk storsjarmør på dansegulvet, og senere med gjennomgang av kuas fire mager, der paralellene ble dratt opp mot egen mage.

Sjalabais satte et skikkelig punktum med countrysangen Home In The River Valley, som munnet ut i stående applaus fra salens side.

Deretter takket Trygve Stuevold alle fremmøtte, fra Saksvik Teaterlag. Han trakk frem revyens instruktører Bjørn Stuevold, Sverre Vikhammermo og Heidi Grande, som fikk hver sin blomsterbukett. Blomster fikk også Tore Paulsen, for sin mangeårige innsats for laget.

Les forrige sak:
STRØKNE LØYPER: Forholdene i Rensfjellrennets trasé er flotte. Det ligger an til en super lørdag for deltakerne i rennet.
Strøkne forhold i Rensfjellet

Deltakerne i lørdagens turrenn får en fantastisk tur på ski

Close