11 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Liv Ingunn med Livinggood

| Hege Hoås, Anne Grethe og Liv Ingunn viser både nye stoler og manufaktur for høst og vinter hos Femme torsdag kveld denne uka.|

Hun stiller ut sine stilfulle møbler hos Femme i Kjøpmannsgata. Det nystartede møbel- og interiørutsalget hos Liv Ingunn Steinvik tilbyr kinesiske møbler i fransk-rokokko-stil. Hos Femme blir det stoler og bord i skjønn forening med klær for ham og henne.  

–        Jeg velger sammen med mannen min å starte med salg av møbler og interiørartikler. Er litt over snittet interessert i interiør og kanskje kan det bli bra butikk av dette også, sier Liv Ingunn Steinvik som nå starter et samarbeid med Femme i Kjøpmannsgata 40. Innehaver av Femme, Anne Grethe Eidevig og Hege Hoås, forteller om kundekvelden som de tre skal arrangere torsdag denne uka i Femme-lokalene. Da vil de nye stolene rett fra fabrikk i Shanghai vises frem, og damer skal gå på catwalken gjerne applaudert av et interessert publikum.

–        Hva skjer på denne kundekvelden da Liv Ingunn og Anne Grethe?

–        Som nevnt blir det vist moter, og da fortrinnsvis høst- og vintermoter. Vi serverer noe spisende, kaffe og kanskje blir det noen overraskelser. Både menn og damer er velkommen til oss i Kjøpmannsgata 40 denne torsdags kvelden fra 18.00, sier de to.

Kan sitte nedpå med nye stoler   

Coop Storlien artikkelnivå

Når kundekvelden starter torsdag denne uka er det «kick off» for de nye stolene, ti modeller som har tidsriktige uttrykk i solid utførelse. Liv Ingunn pakket nettopp ut kontaineren med stoler og gleder seg til å vise dem frem for publikum.

–        Det blir ikke bare stillesitting,  det lover vi, men stolene fra Kina kan gjerne testes ut. Trenger du mere info om Liv Ingunn sine artikler kan du finne henne på facebook, eller maile på mail@livinggod. no eller stikke innom hos oss, sier Anne Grethe hos Femme. Femme Moteklær har også en side på nettet du kan besøke. Nytt for ham og henne altså i Kjøpmannsgata 40 denne torsdagen fra kl.18.00.

Les forrige sak:
|
Strikker hos Frøken Fjong

Siden mai i fjor har Frøken Fjong hatt åpne dører på […]

Close