-0 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Lokal unggutt får plass i A-stallen

Midtstopper Sherif er aktuell for 2. divisjonsspill

Oumar Sheif har imponert Blinks sportslige ledelse gjennom vinteren. Nå har han fått plass i klubbens A-stall. (Foto: Blinkfotball.no) Oumar Sheif har imponert Blinks sportslige ledelse gjennom vinteren. Nå har han fått plass i klubbens A-stall. (Foto: Blinkfotball.no)

Førsteårssenior Oumar Sergio Sherif har fått plass i A-stallen til Stjørdals-Blink.

Oumar Sergio Sherif var en av fire førsteårsseniorer som trente med A-laget i et par måneder, og har imponert  trener Roar Vikvang og sportslig leder Håvard Fuglem gjennom vinteren.

– Oumar har trent med vårt A-lag siden november. Han har hatt stor utvikling og kan på sikt bli god nok for 2 divisjon, sier Fuglem.

Sherif er født i 1999 og har gått gradene i Stjørdals-Blink. I utgangspunktet er han midtstopper.

– Vi ønsker å gi lokale spillere muligheten. Og som sagt mange ganger før er det viktig for oss og jobbe for å gi lokale spillere muligheten for toppfotball hvis de er modne for det. Vi har hatt Oumar på trening i hele oppkjøringa og vi føler vi har et godt grunnlag for å si at Oumar fortjener en plass i stallen nå, sier Fuglem som skryter av holdningene og framgangen til Sherif.

Den sportslige lederen antyder også at en annen lokal unggutt kan få det som trolig blir den siste plassen i sesongens A-stall.

– Det er ingen hemmelighet at junioren Jakob Skille ligger nærmest en plass i A-stallen nå. Vi tar en beslutning på det i løpet av kort tid, sier Fuglem.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Brann i fritidsbåt

Skal befinne seg personer ombord i båten

Close