-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Lokalbank etablerer seg i Meråker

Starter jakten på lokaler

FLERE OPPLYSNINGER: - Det har vært for lett å oppta lån i Norge. Det har dessverre gitt mange lånekunder personlige belastninger. Jeg håper og tror at ordningen med gjeldsregister vil gi bankene enda bedre verktøy i sin kontakt med lånekunder, sier banksjef Arne Martin Laukvik i Hegra Sparebank. Banksjef Arne Martin Laukvik er på jakt etter lokaler.

Starter jakten på lokaler.

– Vi ønsker å etablere et rådgivningspunkt i Meråker, i første omgang som en prøveordning fram til jul, for å lodde interessen hos befolkninga i Meråker når det gjelder behovet for banktjenester og ønske om å bruke lokalbanken, sier banksjef Arne Martin Laukvik i Hegra Sparebank.

Etter at banktilbudet i Meråker ble lagt ned, har banken fått mange henvendelser om hvilken posisjon banken vil ta i Meråker.

– Hegra Sparebank ønsker å være til stede for kundene våre, om mulig også fysisk. Banken er derfor på utkikk etter sentralt plassert lokale i Meråker, der vi så fort som mulig får tilgang på kontorfasiliteter og gjerne et møterom. Om noen har eller kjenner til slike lokaler er det bare å ta kontakt, sier Laukvik.

Etter prøveperioden gjør banken en evaluering av interessen og avgjør i hvilken grad banken skal være fysisk til stede i Meråker framover.

– Nå er det altså i stor grad opp til Meråkerbyggen selv å synliggjøre behovet for at banken er fysisk til stede i bygda, sier banksjefen.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ingen i Trøndelag handler mer på nett enn folk i denne kommunen

Handlet 50 prosent mer enn landsgjennomsnittet

Close