13 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Lokale band spillelystne

FOTO; Ska-frika med Trude Bekkavik & co -her under fjorårets Blues In Hell - er med i konkurransen om å spille på Steinkjerfestivalen 2011.

Flere lokale band er blant de tolv som kjemper om å få spille på Steinkjerfestivalen gjennom On Stage-konkurransen. Ska-Frika og Tripolis fra Stjørdal, Tornado Gold fra Tydal samt Orpheus med stjørdalskvinnen Ingrid Galadiel Aune Nilsen som vokalist er de som man kan stemme fram gjennom T-A.

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

En jury bestående av festivalsjef Svein Bjørge, to fra Trønder-Avisa samt Askil Holm, Ida Jenhus og Silje Lindberg har også sitt å si.

 

Vinneren får opptre på festivalen 25. juni samt delta på skrivekurs i regi Askil Holm og disponere en dag i studio. I tillegg kommer en musikkvideo-produksjon med mediestudenter ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

 

Ska-frika spiller Ska. De har spilt sammen i to år. De møttes gjennom musikklinja ved Ole Vig vg.skole. De har hittil spilt bl.a. på Blues In Hell, Storåsfestivalen og Kongsberg Jazzfestival.

 

Tripolis foretrekker å framføre punk og metal. De har gjort flere konserter i Stjørdal og Trondheim – som Sjokkfestivalen, Bandkrieg, Spirefestivalen og UKM.

 

Tydalingene i Tornado Gold går for countryrock på Texas-vis med Jeremy Wayne som frontfigur. En cd på eget label er gitt ut. De er fast innslag under Tydalsfestivalen.

Les forrige sak:
Påskecross fredag i Tydal

Tydal MK arrangerer den tradisjonsrike Påskecrossen langfredag på Stuguvollmoen. Det kjøres […]

Close