11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Lokalbutikker får eksperttips

Butikkutvikler deler sine erfaringer

Gøril H. Florvaag driver butikkutvikler.no. Tirsdag kveld kommer hun med gode råd til butikkdrivere i Stjørdals-regionen. Gøril H. Florvaag driver butikkutvikler.no. Tirsdag kveld kommer hun med gode råd til butikkdrivere i Stjørdals-regionen.

Gøril H. Florvaag er blant landets fremste på utvikling av butikker. Tirsdag kveld foredrar hun i Stjørdal til alle interesserte.

Det er Stjørdal Næringsforum som inviterer butikker, spisesteder og andre interesserte i Meråker, Frosta og Stjørdal til en sosial og faglig kveld der utvikiling av bedriften er det viktigste.

– Vi har derfor initiert besøk fra butikkutvikler Gøril H. Florvaag fra Jæren i Rogaland for å gi oss gode innspill, noen spark på leggen også kanskje, og ikke minst nyttig kunnskap og energi til å møte morgendagen, sier Odd Petter Haugseth i Stjørdal Næringsforum.

Foredraget foregår på Daba Art Kafé & Øko, og flere fra samme bedrift kan delta for prisen av en. I følge Haugseth er det fortsatt ledige plasser til kvelden.

Florvaag vil også bruke tirsdagen og onsdagen i Stjørdal. Da besøker hun enkeltbutikker som har booket henne til en-til-en-rådgivning. Dette tilbudet er fullbooket for denne gang, men Haugseth i Stjørdal Næringsforum er åpen for å invitere butikkutvikleren til Stjørdal flere ganger dersom interessen er til stede.

Les forrige sak:
Namsos Allstars kommer til Kimen med fullpakket Springsteen-repertoar.
Nå blir det Springsteen-stemning

Velkjente trønderske musikere utgjør knallsterkt coverband

Close