13 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Lokale lag i helgens Molde-cup

Jublende Remyra og Hegra jenter etter internoppgjøret i Molde lørdag.

 

Først skal det sies at det er noe spesielt å reise til Molde for så møte kun lokale lag. Algoritmen til arrangøren må nok skjerpes for senere deltagelse.

4 busser med flotte handballjenter og -gutter fra Stjørdal ankom Molde i går kveld. Noen lag var i ilden allerede fredag kveld. Noen seire og noen tap. Remyra J12 overrasket med å slå Malvik som var ranket som best i gruppen sammen med Fram. Remyra og Fram møtes i lokal derby senere i kveld. Følg med på Stjørdals Nytt hjemmeside så holder du deg oppdatert.  Vi håper at vi får noen lag fra dalføret til sluttspill i morgen.

Lagene er spredt litt rundt i ymse bosteder, men det ser ut til at spillerne trives med hverandre. Blir vel en rolig tur tilbake søndag kveld.

Remyra J12 er også et hakk foran på tribunen takket være supporter sjef Torbjørn Fagerli som fyrer opp med bjeller, flagg og kamprop.

Det er en flott cup med en utrolig idrettsglede, humør og teamglede. ALLE MED!!!!

Les forrige sak:
- Omstrukturering av politikk på fylkesnivå må ikke skje på bekostning av demokratiske verdier, sier SVs 1. kandidat i Nord-Trøndelag Jostein Trøite.
Landbruk og velferd

    - Jeg er meget godt fornøyd med impulsene fra […]

Close