12 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Lokkekurs med Tommy Nilsen

Tommy Nilsen er kjent som en av landets beste til å lokke rev. Han kommer for å holde kurs hos Hell Events i Sorta.

 

Det vil bli delt opp i grupper der det blir mulig for den som vil å være med ut på jakt natta til lørdag og eventuelt drivjakt med hund på dagtid lørdagen. Info om våpen, kaliber og bekledning, rigging av åteplass +++

 

Lørdag kveld vil det bli en sosial start med at alle tar med litt mat som vi setter ut så alle kan spise av alt, samt mulighet for å kjøpe drikke til maten. Vi vil snurre jaktfilmer og holde info om muligheter for utenlandsjakt på rådyr, villsvin, hjort, muflon, dåhjort og fasan. Det blir også mulighet for å delta på en uformell skytekonkurranse på simulatoren før vi samler gruppene for nattas jakt igjen. Ta med varmt tøy, våpen og sovepose hvis du skal være med ut i felt på jakt. Kurset koster 300 kr for begge dager, vi spleiser litt på drivstoff til de som kjører bil ut til jaktområder. Husk, det er mulig å være med på de delene man ønsker og har tid til.

 

Er du usikker på hvor dette er så ring Børre på tlf.: 917 11 436 – eller se kart her

 

 

 

Les forrige sak:
Kommunene Suldal, Etne, Sauda og Vindafjord gjestet Værnesregionen tirsdag. Her fikk de høre samarbeidsmodellene som de Midt-Norske kommunene bruker på flere tjenesteområder.
Ville lære av Værnesregionen

  Formannskapssalen ble fylt av interesserte kommunepolitikere og administrative ledere fra […]

Close