3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Lopper med enormt utvalg

Helga Monsen og Kathrine Hegseth er litt skeptisk til hva Johnny Stensdal skal bruke kjevlet til.

 

Loppemarkedet som Stjørdals Blink åpner på lørdag, har et vareutvalg som er av god kvalitet og mengde. Her er det muligheter til å finne alt brukbare ting.

 

Flere avdelinger

I lokalene er det lagt opp til å finne varer som gjør det lettere å finne fram. De har organisert det hele i avdelinger for herrer, møbler, bøker, glass i alle varianter. Det vil føre for langt å ramse opp alle vareslag. Men det er som nevnt et vareutvalg som alle kan finne ting de har savnet. Vi må også nevne at det blir en kunstauksjon der lokale kunstnere har bidratt. Hvis det blir penger til overs for besøkende kan vi fortelle at det blir tombola.

 

Dugnad

Når vi besøkte ”forretningen” ved Travbanen, var det stor aktivitet. Loppekomiteen har lagt ned et voldsomt dugnadsarbeid. Loppemarked har tidligere gitt et verdifullt tilskudd til klubbkassen for Stjørdals Blink. Vi spår rekordresultat for årets loppemarked. Selvsagt blir det også kaffesalg.

 

Les forrige sak:
- Jeg er optimist! Vi har ikke noe tidspress for å reise kulturhuset i Stjørdal, men må sørge for at det skjer innenfor de gitte rammer. Nå får vi tid til å kna prosjektet enda bedre, sier styreleder i Stjørdal Kulturutvikling AS, Inge Grøntvedt. Han ser for seg byggestart til våren og innflytting i 2014.
Byggestart til våren for kulturhuset

  -         I styremøtet i forrige uke fattet Stjørdal Kulturutvikling AS […]

Close