6 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Loppesuksess på Midtsand

Midtsand Vel sine tradisjonsrike vårlopper ble sist helg godt besøkt av publikum. Pent brukte gjenstander, nyttige eller ikke skiftet eier i løpet av de to salgsdagene.

 

Det er alltid en god stemning rundt de mange gjenstandene når Midtsand Vel inviterer til loppemarked i huset ved gamle E6 i Malvik. Fornuftig prisnivå, pose og sekkesalg gjør denne loppisen til et yndet besøksmål for mange på jakt etter det helt spesielle. Leder i Midtsand Vel, Bjørn Herjuan var også i år tilfreds med responsen fra publikum.

– De som kommer på handel hos oss støtter en god sak. Huset vårt ved hovedveien benyttes til møter og selskap. Da er det greit å få inn noen kroner til drift og vedlikehold. Vi regner med å selge varer for rundt 70 000 kroner på ei helg, sa Herjuan. Lopper i varierte utvalg ble tilbudt ute i teltet i friluft på tunet og inne i velforeningas hus. Det er 5.året at Midtsand Vel har salg av loppevarer.  25-30 personer i velforeninga er engasjert i arbeidet.

– Vi har alltid en sosial ramme rundt dette arrangementet, og folk stiller opp både med loppevarer og dugnadsinnsats. Vi må rette en ekstra takk til de som har bidratt med loppevarer også. Våre kunder kommer hit fra Stjørdal i nord til Hundhamaren i sør, avslutter en travel leder i velforeninga på Midtsand.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Tilbakekalling av pinjekjerner

Tilbakekalling av pinjekjerner fra Automatpack        Automatpack AS trekker tilbake pinjekjerner […]

Close