12 °C Stjørdal, NO
06/07/2020

Lørdag åpner de salongen

Salong Frøken Strøken som tilbyr kosmetisk sykepleie og negldesign åpner på Hellsenteret

NY SALONG: Torill Kristiansen (41) og Susan Flataune (22) blir sammen med kosmetisk sykepleier Eva Rikstad trioen som nå åpner nye Salong Frøken Strøken negldesign på Hellsenteret. Åpning skjer lørdag 9. mai. NY SALONG: Torill Kristiansen (41) og Susan Flataune (22) blir sammen med kosmetisk sykepleier Eva Rikstad trioen som nå åpner nye Salong Frøken Strøken negldesign på Hellsenteret. Åpning skjer lørdag 9. mai.

En helt ny salong for kosmetisk sykepleie og negldesign åpner lørdag på Hellsenteret. Salong Frøken Strøken negldesign åpner dørene rett ved siden av Hell Treningssenter.

Det er tre optimistiske damer som lørdag åpner den nye salongen på Hellsenteret. Litt utfordrende tider hindrer ikke damene som ser bare lyst på fremtiden. Nå åpner de ny salong med tre behandlingsrom i 2. etasje på senteret. Torill Kristiansen (41) har sammen med Susan Flataune (22) de siste ukene innredet og gjort klart til åpning som skjer klokken 12.00 lørdag 9. mai.

Gleder seg

– Det er klart vi gleder oss. Bestillingene er på vei inn allerede og en del kunder kjenner vi fra tidligere ettersom jeg har god erfaring i dette yrket, sier Torill Kristiansen også med bakgrunn fra drift av spisested i flere år. Susan Flataune går nå på studiet hudpleier og starter i salongen med erfaring både fra parfymeri og utelivsbransjen. De to har med Eva Rikstad som er kosmetisk sykepleier. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

– Hva vil salongen kunne tilby?

– Vi utfører tjenester med kunstnegler, pedikyr, vippe-brynstyling og voksing i tillegg til kosmetisk sykepleie. Jeg er utdannet ved Neglakademiet. Året 2019 ble jeg tildelt prisen som årets nykommer av Norwegian Nail Award, sier en stolt Torill Kristiansen. Damene ivaretar smittevernhensyn fremover, og salongen er nå allerede åpen for bestilling av kommende behandlinger.

Glad for nykommeren på senteret

Den nye salongen som åpner lørdag, er anlagt opp trappen mot Hell Treningssenter. Senterleder Tonje Høyem gleder seg også til åpning.

– Det blir flott med et nytt tilbud blant senterets mange butikker. Salong Frøken Strøken negldesign, vil fylle et behov som senteret ikke tidligere har kunnet tilby. Salongen kompletterer og gir kundene større valgfrihet på senteret, midt i blinken for hva vi ønsker oss. Som senterleder er det naturlig å ønske damene velkommen og lykke til fremover. Nå håper vi kundene finner og benytter seg av tjenestene som tilbys, sier senterleder Tonje Høyem. Torill Kristiansen og Susan Flataune minner om at tjenestene kan benyttes av begge kjønn i ulik alder.

Les forrige sak:
Åpner for besøk ved bosentre og sykehjem

Aller helst vil de at besøkene skal foregå utendørs

Close