12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Lørdag åpner den nye klatrehallen

Det meste er klart for høythengende åpning

Mange Selbu-ungdommer har tatt brattkort. Fra venstre: Jørgen Hatlen Hårstad, Erik Garberg, kursansvarlig Peder Iversen Garberg, Hege Lilletrøen Langseth og Maiken Wassether. Alle disse skal hjelpe til i klatrehallen. Mange Selbu-ungdommer har tatt brattkort. Fra venstre: Jørgen Hatlen Hårstad, Erik Garberg, kursansvarlig Peder Iversen Garberg, Hege Lilletrøen Langseth og Maiken Wassether. Alle disse skal hjelpe til i klatrehallen.

– Dette blir utrolig bra, sier Marit Olasdatter Grøtte.

Inne i B. Langseth Arena er den nye klatrehallen i Selbu fiks ferdig. Lørdag klokka 12 åpnes dørene til den splitter nye aktiviteten i Selbu og en av initiativtakerne Marit Olasdatter Grøtte er stolt over det som er bygd opp.

Trine Malen Hagen Fureli (t.v.) og Marit Olasdatter Grøtte er veldig klare for å få klatrehallen i Selbu åpnet lørdag.
Trine Malen Hagen Fureli (t.v.) og Marit Olasdatter Grøtte er veldig klare for å få klatrehallen i Selbu åpnet lørdag.

– Det er litt hektisk, men det er kontroll, sier hun og smiler bredt. En enorm dugnadsinnsats er lagt ned og et klatremiljø har fått en flying start med klatrehallen.

– Mange har vist interesse og vært med og vi har fått et flott samhold allerede før hallen er åpnet, sier Grøtte.

Lørdag fra 12 åpnes hallen som har en klatrevegg med elleve meters høyde og to klatrefelt på 20 meters bredde. Under åpningsdagen er det gratis utlån av klatreutstyr og klatreklubben stiller mannsterkt med sikrere.

– Både tauveggen og buldreveggen har klatreruter for alle nivå, sier Marit Olasdatter Grøtte, som selvsagt kan friste med kaffe, kaker, saft og is på åpningsdagen.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Emsky fra Stjørdal har sluppet en ny låt sammen med kompanjong Jim Marius Larsen.
Stjernekamp-deltaker synger på Emskys nyeste hit

"Dreams" kan bli årets store sommerhit.

Close