6 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Lover Almlivola-deltakerne årets fineste skitur

214 var med i fjor – håper på enda flere søndag

FULL FART FRA START: Mange sprekinger er klare for årets Almlivola Rundt. Dette bildet er fra starten ved skihytta på Åstjønna ved en tidligere utgave av rennet. FULL FART FRA START: Mange sprekinger er klare for årets Almlivola Rundt. Dette bildet er fra starten ved skihytta på Åstjønna ved en tidligere utgave av rennet.

Turrennet Almlivola Rundt arrangeres for 43. gang søndag – og for en skitur det ligger an til å bli.

– Forholdene er helt topp. 10 centimeter snø natt til lørdag og med tråkkemaskin lørdag kveld kan morgendagen by på årets fineste skitur, melder Forra IL på sin Facebook-side.

For det så egentlig mørkt ut, men snøen den siste uka redder den 43. utgaven av Almlivola Rundt – og det til gangs.

Stian Flobergseter forteller at løypemannskapene har jobbet iherdig for å lage en ny flott utgave av det tradisjonelle turrennet . I fjor var så mange som 214 deltakere med.

Lang løype på 24 kilometer og kort løype på 14 kilometer står på det tradisjonelle programmet, og det er også flere godbiter under Almlivola Rundt.

– Som en ekstra motivasjon til de som går langløypa serverer vi wienerbrød på saftstasjonen ved Fremre Almlivoll, sier Flobergseter.

Som vanlig er det både trimklasse og konkurranseklasse for de som har det travelt rundt Almlivola. Rennet har både start og mål ved Skihytta ved Åstjønna i Forradal.

 

Les forrige sak:
Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb.
Mange pallplasser i Norgescupen

Kickboksere fra Stjørdal hevder seg i landstoppen

Close