11 °C Stjørdal, NO
24/06/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 25

Lunsj-jazz i Kimen

Saksofonisten John Pål Inderberg opptrer sammen med Autumn Leaves

Jon Pål Inderberg blir med bandet Autumn Leaves i Kimen på konserten 10. oktober. Jon Pål Inderberg blir med bandet Autumn Leaves i Kimen på konserten 10. oktober.

John Pål Inderberg er en allsidig saksofonist med sans for et spontant musikalsk uttrykk. Nå skal han spille sammen med Autumn Leaves i Kimen.

Inderbergs sopran- og barytonsaksofon kan høres på en lang rekke plateinnspillinger for den som er lyttende til disse sjangere musikk. Jon-Anders Myrvang hos Autumn Leaves er glad for å kunne presentere John Pål Inderberg sammen med bandet fra Stjørdal.

– I denne konserten møter vi John Pål Inderberg i samspill med oss i bandet Autumn Leaves. Konserten består av en rekke melodier fra Inderbergs og Autumn Leaves sitt rikholdige og felles repertoar, grundig krydret med Inderbergs mange humoristiske bidrag sier Jon-Anders Myrvang som spiller klarinett, altsax og keyboard. Kjell Skotnes er mannen bak gitar, Jørgen Holthe på bass og Torbjørn Thyholt trakterer trommer hos Autumn Leaves. Konserten finner sted i Vektersalen på Kimen lørdag 10. oktober med konsertstart klokken 1300.

Les forrige sak:
Butikk på Storlien konkurs

Skyldte staten 150 000 kroner

Close