13 °C Stjørdal, NO
16/07/2019

Lunt bokbad på ekte trøndersk

Marvin Wiseth og Bjarne Håkon Hanssen kommer til Søndre Kulturhjørne

LUN HUMOR: Marvin Wiseth (t.v.) og Bjarne Håkon Hanssen har skrevet ei trønderbok. Torsdag kveld kommer de til Søndre Kulturhjørne. LUN HUMOR: Marvin Wiseth (t.v.) og Bjarne Håkon Hanssen har skrevet ei trønderbok. Torsdag kveld kommer de til Søndre Kulturhjørne.

De har vært frontfigurer i hvert sitt politiske parti, men den lune trønderhumoren har de felles. Torsdag er Marvin Wiseth og Bjarne Håkon Hanssen hovedpersonene i Søndre Kulturhjørne.

Sammen har tidligere Høyre-ordfører i Trondheim, Marvin Wiseth og tidligere statsråd, Bjarne Håkon Hanssen, gitt ut boka «Trønderen – en gave til menneskeheten». Tittelen er ikke akkurat beskjeden, og nå håper nok forfatterne at deres bok skal bli årets julegave til trønderne. Torsdag 13. desember kommer begge de litt tilbakelente, men temmelig så munnrappe forfatterne til Stjørdal.

– Det blir kåseri og bokpresentasjon. Rett og slett en avslappet kveld med lun trønderhumor, sier Aud Ravlo Sakshaug som er en av ildsjelene bak Søndre Kulturhjørne.

Boka «Trønderen – en gave til menneskeheten» er rett og slett en kjærlighetserklæring til alt det trønderske og trøndere generelt. I boka er det en gjennomgang av den trønderske historien fra de tidligste bosettinger og fram til i dag, sett med et humoristisk blikk.

– Marvin Wiseth kommer til å framføre kortversjonen av trønderhistorien i form av et kåseri, sier Ravlo Sakshaug, som også lover gode trønderskrøner fra begge herrene.

Søndre kulturhjørne har 80 plasser til dette arrangementet, som kalles for «Trønderkveld og bokbad». Billetter kjøpes på hoopla.no.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Elevene Maya Gifstad, Sigurd Kristensen og Håvard B. Svingen fra Restaurant og matfag VG 1 lager konfekt for salg i julegata.
Lager julemat til julegata

Elever og lærere ved Ole Vig videregående skole inviterer til julegate

Close