15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Lyden av Skatval på 75-årsfest

Bygdaljom feirer stordag

Jan Magnar Karlsen og Ann Kristin Andersson ønsker sammen med Songlaget Bygdaljom velkommen til 75-års jubileumskonsert på Skatval samfunnshus. Jan Magnar Karlsen og Ann Kristin Andersson ønsker sammen med Songlaget Bygdaljom velkommen til 75-års jubileumskonsert på Skatval samfunnshus.

Songlaget Bygdaljom feirer 75 år. Jubileumskonserten onsdag kveld har de valgt å kalle Lyden av Skatval.

Med sitt 75-års jubileum ønsker songlaget å sette sangen og stemmene fra Skatval i sentrum. De er tydelig stolte over sangkoret sitt og konserten denne gang vil bli en hyllest til sangen, stemmen, gleden og fellesskapet som er fremtredende i korsang.

Samhold og samsang

– Vi har med oss en sprudlende blid dirigent i Ann Kristin Andersson. Hun vil også denne gang vise at koret er med på å bygge samhold og samarbeid i den vakre bygda vår sammen med musikken og sangen, sier Jan Magnar Karlsen i koret.

Når det nå jubileres har koret med gjester. Den kommende generasjon sangere er med når de to 15-åringene Stina Elisif Jensen og Sofie Lorås fremfører sine utvalgte sanger. Sangkoret Bygdaljom er for tiden inne i en fin utvikling med totalt 20 sangere.

Hornmusikken spiller opp

Kor og hornmusikk har gjennom tidene opptrådt sammen, og songlaget og hornmusikklaget har også deltatt med felles konserter på Steinvikholmen. Nå skal de samles igjen under jubileumskonserten.

– Vi vil også tilby fin musikk under konserten. Dirigent Geir Ulseth spiller i gang med hornmusikken. Vi får også besøk av Kor-Nelius med dirigent Kjersti Kveli, sier Ann Kristin Andersson og Jan Magnar Karlsen.

Ole Hermod Sandvik

Lyden av Skatval skal være en generasjonskonsert. Her skal ungdom og voksen i skjønn forening finne tonehøyden innen sangen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Fem anmeldt og en avskiltet

Statens vegvesen på utekontroll

Close