7 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Lys-løsning for denne brua

Beboerne har ventet lenge – men nå ser det ut til å ordne seg

MØRKLAGT: - Til tider er det mye rart i veien, som ikke nødvendigvis kan sees i mørket, sier Stig Rune Sonflå i velforeningen i Gudå om situasjonen på gangbrua som går parallelt med Meråkerbanen. MØRKLAGT: – Til tider er det mye rart i veien, som ikke nødvendigvis kan sees i mørket, sier Stig Rune Sonflå i velforeningen i Gudå om situasjonen på gangbrua som går parallelt med Meråkerbanen.

– Vi håper at lysene kommer på plass innen kort tid.

Det er sektorsjef Torhild Saltvik Aarbergsbotten som svarer slik på henvendelsen fra en oppgitt velforening i Gudå om lys på gangbrua parallelt med jernbanen i grenda.

– Som vanlig på denne tiden av året har mørketida satt inn, og sikkerheten for gående og syklende er særdeles dårlig. Den brukes jevnlig av syklister og gående som bruker brua til jobb og fritid, for eksempel til trimpoeng, spesielt på denne tida av året, skriver leder Stig Rune Sonflå i Nedre Gudå Velforening i en henvendelse til Meråker kommune.

Han minner om at dette slett ikke er første gang lys etterlyses på brua.

– Vi tillater oss dermed å spørre hvorfor i all verden kommunen ikke har klart å ordne opp i dette, da saksgangen tydeligvis har pågått i flere år, skriver Sonflå, som avslutter henvendelsen med et ønske om en løsning før det eventuelt skjer en ulykke.

Sektorsjef Aarbergsbotten svarer at kommunen nå arbeider med å få satt opp lys over jernbanebrua i Gudå.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
VÆR BEREDT! Det er den klare meldingen fra varaordfører Ole Hermod Sandvik (t.v.) og beredskapsrådgiver Per Martin Øfsti der de har satt fram det DSB mener alle bør ha i hus i tilfelle det skulle oppstå en krise.
Dette bør du alltid ha i hus

Varaordføreren og beredskapssjefen mener alle bør være forberedt i tilfelle krise

Close