12 °C Stjørdal, NO
05/06/2020

M.U.S inviterer til fagmesse

Mellom 15 og 20 utstillere viser fram sine produkter dagen før dagen

Daglig leder, Fredrik Holmen i Maskinutleie Stjørdal gleder seg stort til åpen dag torsdag 16. mai – sammen med hele 18 medutstillere vil de kunne tilby et bredspektret utvalg av varer og tjenester på denne minimessen. Daglig leder, Fredrik Holmen i Maskinutleie Stjørdal gleder seg stort til åpen dag torsdag 16. mai – sammen med hele 18 medutstillere vil de kunne tilby et bredspektret utvalg av varer og tjenester på denne minimessen.
Volvo XC60-020620-mobil
Volvo XC40-020620-mobil

16. mai arrangerer Maskinutleie Stjørdal (M.U.S) åpen dag i sine lokaler på Sjøsiden. Minst 16 utstillere kommer, og fortsatt er det flere interesserte, forteller daglig leder Fredrik Holmen.

Flere tilbydere fra Sjøsiden-området, samt andre lokale aktører stiller med både folk og utstyr. God værmelding borger for godt besøk og ei flott ramme rundt denne minimessen.

Vinn premier

– Vi har fått tak i noen Metallica-billetter til forestillingen i Granåsen i august. Disse har alle en mulighet til å vinne, alt du trenger å gjøre er å være her fysisk og skrive deg opp torsdag mellom klokka 8 og 13. Da trekker vi to heldige vinnere. I tillegg vil vi også trekke en vinner som får en DeWalt maskin til en verdi på 4.500 kroner. Alle som kommer har også mulighet til å få ei av våre populære t-skjorter, forteller en engasjert Fredrik Holmen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Lurt å la de ansatte komme innom

– Vi vil servere både gratis mat og kaffe denne dagen. Hell Catering vil stå for maten, og den er allerede prøvesmakt og mer enn godkjent. I tillegg vil vi kjøre gode tilbud både på vårt utstyr og flere av tilbyderne vil også gjøre det samme. Vi kjører vanlig åpningstid messedagen, fra 8 til 16. Derfor håper vi bedrifter og andre vil la sine ansatte få noen timer fri for å se på hva vi har å tilby. Det er jo også langhelg i etterkant, fortsetter Holmen.

Blir DeWalt servicesenter

DeWalt er en av de aller største innen verktøy for flere bransjer.

– Vi har vært så heldige å bli et servicesenter for de fra 1. august. Før måtte du sende utstyr som måtte på service til Oslo eller Bergen, noe som var både tungvint og tidkrevende. Med et servicesenter i Midt-Norge vil leveringstiden bli kortet ned betraktelig, noe som er svært viktig i disse bransjene. Vi vil sende folk fra Maskinutleie Stjørdal til opplæring hos DeWalt for å stå best mulig rustet når august kommer, sier MUS-sjefen.

Hektisk tid

I tillegg til å arrangere åpen dag samt å gjøre seg klar til å bli DeWalt-forhandler har Maskinutleie Stjørdal mye å gjøre framover. Maskinutleie har rukket å bli åtte år, og fortsatt øker både arbeidsmengde og oppdrag.

– Snart starter festivalsesongen, og der er jo vi en totalleverandør. Vi leverer alt fra toalettløsninger til sikkerhetsgjerder og skal ha ansvaret for ganske mange arrangementer i sommer. Vi leverer jo utstyr og folk i hovedsak til bedrifter, men ser jo at på denne tiden av året at det er flere privatpersoner som benytter seg av våre tjenester, sier Fredrik Holmen.

Blide værguder

– Da vi planla denne åpne dagen tidlig her i vinter måtte vi finne en dato. Inn mot langhelg og den dagen været slår om fra dårlig til bra, sa jeg da. Og jammen, på torsdag meldes det knallvær, så det er absolutt ingen grunn til å ikke stikke innom, avslutter en entusiastisk Fredrik Holmen.

Les forrige sak:
Tom Andersen med det som trolig er årets første laks i landet. Den ble tatt i Numedalslågen tidlig onsdag og skal nå fraktes til Stjørdal for servering under åpningsarrangementet for laksesesongen.
Årets første laks blir til åpningssuppe i Stjørdal

Fraktes til Stjørdal og blir til fiskesuppe for statsråden og resten av gjestene

Close