17 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Må flytte sirkusforestilling på få timer

Forestillingen på Skatval flyttes til Halsenbanen

Torsdag formiddag er det bare sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal som er på plass på Halsenbanen. Om få timer blir det actionfylt sirkusforestilling her i stedet for på Skatval. Torsdag formiddag er det bare sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal som er på plass på Halsenbanen. Om få timer blir det actionfylt sirkusforestilling her i stedet for på Skatval.

Cirkus Agora skulle egentlig ha sirkusforestilling på Skatval torsdag kveld. Denne må flyttes på superkort varsel. I stedet blir det sirkus i kveld på Halsenbanen.

– Det ble litt for trangt og en del utfordringer på Skatval, men du verden for en handlekraft i kommunen, skryter sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal.

Han er på plass på Halsenbanen, side om side ved skateparken i Stjørdal sentrum, mens resten av sirkuset hans er på vei fra Frosta til Stjørdal sentrum.

– Jeg må bare skryte hemningsløst av varabrannsjef Ole Johan Kiplesund og John Fornes som er leder for park og idrett i Stjørdal kommune. Makan til service, skryter Smørdal.

På Halsenbanen er det torsdag formiddag fortsatt fullstendig tomt, men når artister, biler, utstyr og riggemannskap ruller inn blir det action.

– Vi er drevne så vi rigger opp til sirkus i løpet av fire-fem timer, sier Jan Ketil Smørdal som håper å fylle sommerteltet på Halsenbanen.

– Det er plass til 600-700 personer, så vi håper det kommer masse stjørdalinger og mange fra Landsskytterstevnet, sier Smørdal.

Onsdag kveld hadde Cirkus Agora det direktøren omtaler som en fantastisk kveld på Frosta.

– Fullt hus, stor stemning, helt herlig, sier Jan Ketil Smørdal. Nå venter han på artistene sine som skal gi jernet i Stjørdal fra forestillingstart klokka 18.30 torsdag kveld.

Les forrige sak:
TRIBUNER: Kom og se Stang - og felthurtigfinalen på nært hold!
Se duellen på nært hold

I ettermiddag kan man sitte på tribuner med utsikt til Stang - og felthurtigfinalen.

Close