1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

Magisk stemning på Steinvikholmen

Stemningsfullt med Venæs og Aas og hornmusikklaget

Sofie Venæs og Ivar Aas var solister da Skatval Hornmusikklag hadde sin etterhvert årlige konsert på stemningsfulle Steinvikholmen. Sofie Venæs og Ivar Aas var solister da Skatval Hornmusikklag hadde sin etterhvert årlige konsert på stemningsfulle Steinvikholmen.

Solistene Sofie Venæs og Ivar Aas satte tonen allerede i det første nummeret i selskap med Skatval Hornmusikklag under dirigent Geir Ulseth lørdag kveld da de innledet konserten med«Phantom of the Opera» og «All I ask of you».

Det er fjerde år på rad Skatval Hornmusikklag, med et godt aldersspenn, ønsker velkommen til konsert på den stemningsfulle Steinvikholmen som viste fra seg fra sin beste side denne sommerkvelden. En unik konsertsal i nærmiljøet gir en perfekt ramme for den musikalske utøvelse.

Det ble en egen stemning da hornmusikklaget hente5 fram et nummer uroppført i den gamle «Søndagsposten» 13. oktober 1973. Ivar Aas framførte nemlig «Vårherres klinkekuler» av Finn Ludt og Erik Bye. Deretter gikk turen til Kristiansund som feiret 100-års jubileum i 1948. I den anledning skrev Edvard Fliflet Brein «Ut mot havet» som ble nummer to i konkurransen og dermed lagt til side noen år før stykket fikk ny heder og verdighet.

Sofie Venæs sang stemningsfullt «I dreamed a dream» fra «Les Miserables». Ivar Aas hadde æren av å framføre det som har blitt fotballhymnen «You´ll never walk alone» i en Elvis-versjon. Geir Ulseth fortalte om bakgrunnen for at nettopp denne sangen er knyttet til Liverpool siden 1963.

Publikum ble tatt med på en festlig musikalsk aften som fikk en kraftfull avslutning da solistene sang «Time to say goodbye».

Les forrige sak:
Ung mann forsøkte å komme seg inn i eldrebolig

Meget beruset stjørdaling var trolig på feil dør

Close