11 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Målfrid (95) nyter litt ekstra velvære

– Det er ikke akkurat dette som er gjennomsnittsalderen på kundene mine

LUKSUS I HVERDAGEN: Målfrid på 95 setter stor pris på litt ekstra velvære i hverdagen. Neglende har blitt både røde og glitrende.

– Det er ikke akkurat dette som er gjennomsnittsalderen på kundene mine nei, sier Torill Kristiansen som driver neglsalongen Frøken Strøken på Malvik Senter.

Målfrid heter damen på 95 som er en litt uvanlig kunde hos Frøken Strøken. Hun er ikke så veldig opptatt av etternavn og vil ikke si så mye mer, men Torill Kristiansen snakker gjerne på vegne av 95-åringen.

– Målfrid fikk gavekort hos oss i gave fra en forening. Nå har hun vært her flere ganger og har trivdes bedre og bedre. Gavekortet gikk ut ved siste behandling, men hun ønsket å betale selv for flere ganger, sier Torill Kristiansen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Frøken Strøken-driveren stortrives med Målfrid som kunde, og selv om hendene hennes er 95 år er jobben som gjøres akkurat den samme som for yngre kunder.

– Hun har aldri prioritert seg selv eller denne type velvære. Nå pleier vi og gjør både fingre og negler fine, så gir jeg litt ekstra håndmassasje. Det liker hun, sier Torill Kristiansen.

Målfrid og Kristiansen har virkelig funnet tonen, og hos Frøken Strøken har det vært masse historiefortelling under møtene mellom de to.

– Det har vært så artig. Hun har historier fra virkelig gamle dager, blant annet fra krigsårene, sier Torill Kristiansen.

Tidligere har hun knapt nok hatt kunder over 80 i salongen. Hun regner ikke med noe rush av 95-åringer, men hun håper at godt voksne damer tar turen innom.

– Ja, det håper jeg virkelig. Alle, uansett alder, er velkommen hit, men damer som har levd et langt liv gir meg så mye ekstra. De er ekstra velkomne, sier Torill Kristiansen.

Ved siste behandling ble det røde negler og litt glitter på Målfrid. Det var ett nytt steg for 95-åringen.

– Naturlig nok var hun litt forsiktig fra starten, men vi har tatt nye steg da. Hun ble så pen med litt glitter, men jeg tror nok ikke vi tar den mye videre derfra, sier Torill Kristiansen, som allerede gleder seg til neste Målfrid-besøk.

Les forrige sak:
Dette er en av landets aller beste

Storflor-okse på eksklusiv liste med eliteokser

Close