16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Malin lader opp til NM-finale

|| Malin Alice Lundemo fra Stordalen og Stjørdal er klar for fredagens NM-finale i J20-klassen. Her svever hun og dundrer inn ett mål i en tidligere kamp. (Foto: Privat)||

Stortalentet studerer ved Wang Toppidrett og spiller håndball for Nit/Hak. Fredag spiller hun NM-finale i J20-klassen i Oslo Spektrum for samarbeidsklubben Oppsal.

– Det blir en ny opplevelse å spille NM-finale, og jeg gleder meg veldig til kampen i Oslo Spektrum, forteller Malin Alice Lundemo.

Oppsal kom seg til finalen ved å beseire Tertnes med ett mål både i hjemme- og bortekampen i semifinalen. Nå venter Sola i finalen, og frøken Lundemo og Oppsal har en plan.

– Sola har to veldig sentrale spillere som vi iallfall må få stoppet. De slo Utleira med 15 mål i kvartfinalen og Rælingen med seks og fire mål i semfinalene. Men jeg regner med det blir en jevn kamp, sier Malin Alice Lundemo.

Coop Storlien artikkelnivå

3. juledag var Lundemo tilbake i Oslo og på trening med NM-finalistene. Det etter å ha feiret jul på veldig hjemlige trakter.

– Før jul var jeg hjemme hos mamma og pappa i Stjørdal. Da var det julegaveshopping, venne- og familiebesøk og egentrening. Selve julaften feiret vi på hytta hos farmor og Morten på Stordalen før hele familien kjørte sørover 2. juledag, forteller 18-åringen.

Hele familien på tur sørover betyr også at det blir solid støtte å få fra tribuneplass under NM-finalen.

– Søster Thea, mamma, pappa, farmor, tante Veronika og Kiri kommer til å være på tribunen, sier en spent NM-finaledebutant.

J20-finalen mellom Malin Alice Lundemos Oppsal og Sola sendes for øvrig direkte på TV2 Sportskanalen. Avkast er fredag 29. desember klokka 12.00.

Les forrige sak:
||
– Det går ikke an å ha det bedre

Tragedien som rammet Ingstad-familien i høsten i 1927 er velkjent for […]

Close