-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Målløst i sjansefattig oppgjør på M.U.S. stadion

To lag som ikke ville tape.

Kampen mellom Stjørdals-Blink og Øygarden endte 0-0. Foto: Åge Sjølstad.

Kampen mellom Stjørdals-Blink og Øygarden ble aldri noe fyrverkeri av en kamp. Det endte til slutt med 0-0 på M.U.S stadion Sandskogan.

Stjørdals-Blink var tilbake etter ti dager i koronakarantene og på jakt etter tre nye poeng i OBOS-ligaen søndag. Motstander var nedrykkstruede Øygarden.

Hjemmelaget startet brukbart med noen farlige innlegg innledningsvis i første omgang, men gjestene Øygarden tok over mer og mer spillemessig utover i den første omgangen.

Rødtrøyene slet med å komme til de store mulighetene mot et Øygarden som forsvarte seg godt.

Gjestene var farlige frempå flere ganger, spesielt på dødball, men ingen av lagene maktet å score mål i en forholdsvis sjansefattig første omgang.

Stillingen var 0-0 til pause.

Bedre etter pause

Heller ikke i andre omgang ble det skapt det store på M.U.S. stadion Sandskogan, og kampen bar i stor grad preg over to lag som ikke ville tape.

Spillemessig var Stjørdals-Blink det beste laget etter pause og kom til noen småfarlige muligheter, men ikke nok til å senke gjestene.

Dermed endte det hele i 0-0, og ett poeng til hvert av lagene, som alt i alt var et rettferdig resultat slik kampen utartet seg.

 

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stoppet utenlandske tyver på grensen

Mistenkes for tyveri i Trøndelag.

Close