10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Mandarin runder 1 år

|| Wenche Prestmo og Nina Overå feirer 1 år med Mandarin på Hell Kjøpesenter. Det tilbyr nå kundene 30 prosent på alle klær.||

En fargerik og glad butikk møter damene hos Mandarin ved Hell Kjøpesenter. Vis a vis Holm Bakeri sitt utsalg og torget i senteret finner damene butikken som nå runder 1 år. Dette feires ved å tilby 30 prosent jubileumssalg på alle klær.

Vi er i festmodus og selvfølgelig må det være orange ballonger i butikken. Det sier innehaver Nina Overå som i tillegg til butikken på Hell Kjøpesenter har butikker med Mandarin-logoen ved Valentinlystsenteret og på Byåsen i Trondheim. I butikkene finner damer fra 25 år og oppover stilfulle klær i mange fasonger og utgaver. Merkene Franza, Brantex og Dronella samt Soulmate dominerer, og her finnes fargervalg som gir stor valgfrihet.

Her på Hell Kjøpesenter finner kundene butikken vår på 100 kvadratmeter med god kapasitet på prøverom og enkel tilgjengelighet for alle. Her har vi fint vær hele året, og etter et år er det all grunn til å stråle etter en fin mottakelse, sier Wenche Prestmo og Nina Overå. Butikkens betjening består også av Liv Turid Arstad og Lisa Halle. Fredag 14.mars er den store dagen.  Da er det ekstra mange ballonger i lokalene hos Mandarin.

Hva kan kundene vente og finne i butikken foruten ballonger og vakre klær for henne i tiden fremover Wenche?
Ta en tur hos oss og se på valgfriheten og variasjonen i størrelser for damen. Gode råd på veien gir vi også med stadig nye kolleksjoner på plass hos Mandarin, sier Wenche og Nina som ønsker velkommen til en hyggelig handel.

Les forrige sak:
||
Tydalinger i VM snøscootercross

Fra Jonas har vi fått en liten beskrivelse av hans finaleløp. […]

Close