12 °C Stjørdal, NO
02/06/2020

Mange pallplasser i Norgescupen

Kickboksere fra Stjørdal hevder seg i landstoppen

Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb. Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb.

Stjørdal Kickboxingklubb markerer seg til stadighet i store nasjonale stevner. Denne helgen deltar de på Norgescup og fem av utøverne fra Stjørdal havnet på pallen i lettkontakt. Noorah Salvesen Nadjar vant junior damer pluss 70 kilo. Artor Atluev ble nummer to i ungdomsklassen inntil 69 kilo, mens Ole Adrian Aspaas Bergquist og Sivert Lernes ble nummer to i henholdsvis ungdom minus 63 kilo og junior minus 63 kilo. Emil Trønsdal Hoff ble nummer tre i junior minus 69 kilo.

I grenen kick light, der det er betydelig færre deltakere enn i lettkontakt, var det enda bedre resultater for deltakerne fra Stjørdal. Marte Didrichsen, Hamed Yousefi, Sivert Børseth Lernes og Oscar Storvik Eriksen vant alle sine klasser.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Seier ble det også til Daniel Sandvik i den tøffeste stilarten fullkontakt i klassen herrer minus 71 kilo.

Samlet ble Stjørdal Kickboxingklubb tredje beste klubb i helgens Norgescup-stevne.

Les forrige sak:
NYTT TILBUD: Maria Heimsnes, gjennom sitt foretak Kunst & Kulturagenten, inviterer til fire tettpakkede litteraturdager med forfatter Gro Dahle i Stjørdal. Blant annet blir det forfattermøte ved Søndre Kulturhjørne.
Tettpakket program under litteraturuke

Velkjent forfatter med skolebesøk, skrivekurs og forfatterkveld

Close