-1 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Mange pallplasser i Norgescupen

Kickboksere fra Stjørdal hevder seg i landstoppen

Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb. Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb.

Stjørdal Kickboxingklubb markerer seg til stadighet i store nasjonale stevner. Denne helgen deltar de på Norgescup og fem av utøverne fra Stjørdal havnet på pallen i lettkontakt. Noorah Salvesen Nadjar vant junior damer pluss 70 kilo. Artor Atluev ble nummer to i ungdomsklassen inntil 69 kilo, mens Ole Adrian Aspaas Bergquist og Sivert Lernes ble nummer to i henholdsvis ungdom minus 63 kilo og junior minus 63 kilo. Emil Trønsdal Hoff ble nummer tre i junior minus 69 kilo.

I grenen kick light, der det er betydelig færre deltakere enn i lettkontakt, var det enda bedre resultater for deltakerne fra Stjørdal. Marte Didrichsen, Hamed Yousefi, Sivert Børseth Lernes og Oscar Storvik Eriksen vant alle sine klasser.

Seier ble det også til Daniel Sandvik i den tøffeste stilarten fullkontakt i klassen herrer minus 71 kilo.

Samlet ble Stjørdal Kickboxingklubb tredje beste klubb i helgens Norgescup-stevne.

Les forrige sak:
NYTT TILBUD: Maria Heimsnes, gjennom sitt foretak Kunst & Kulturagenten, inviterer til fire tettpakkede litteraturdager med forfatter Gro Dahle i Stjørdal. Blant annet blir det forfattermøte ved Søndre Kulturhjørne.
Tettpakket program under litteraturuke

Velkjent forfatter med skolebesøk, skrivekurs og forfatterkveld

Close