1 °C Stjordal, NO
28/01/2020

Mange tusen reisende rammet

Uvanlig stille mandag på Værnes

Innstilt, innstilt, innstilt. SAS innstiller mer enn 600 fly mandag, mange av dem fra Trondheim lufthavn Værnes. (Foto: Privat)
Innstilt, innstilt, innstilt. SAS innstiller mer enn 600 fly mandag, mange av dem fra Trondheim lufthavn Værnes. (Foto: Privat)

Over 60.000 flypassasjerer rammes av 667 innstilte SAS-avganger mandag. Det betyr at det er en uvanlig stille mandagsmorgen i avgangshallen på Trondheim lufthavn Værnes.

Vanligvis er mandag morgen noe av det travleste som finnes på Trondheim lufthavn Værnes, men SAS-streiken gjør noe med det. Mandag er den fjerde dagen med hundrevis av innstilte avganger etter at det ble brudd mellom partene fem timer på overtid natt til fredag. Det er også varslet 546 innstilte avganger tirsdag, noe som rammer 48.949 passasjerer. SAS har siden streiken også nektet barn å reise alene, melder NTB.

– Vi har stor medlidenhet overfor passasjerene og beklager på det sterkeste, sier informasjonssjef, og stjørdaling, Knut Morten Johansen til NTB. Han understreker at selskapet jobber med full styrke for å finne alternativer for passasjerene.

SAS oppfordrer alle som skal ut å reise til å gå inn på deres hjemmeside sas.no for å finne opplysninger om sin flygning.

Les forrige sak:
Ivar Vigdenes sitter trygt på makten i Stjørdal i følge vår meningsmåling. Det er aller mest takket være nettopp Ivar Vigdenes, mener vi.
Vår mening: «Jo Ivar, dette er Ivar-effekten»

Stjørdals-Nytts leder om resultat fra meningsmåling

Close