6 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Festbråk, ruskjøring og mer preget politiloggen

Meldes om flere klager på feststøy

(Illustrasjonsfoto)

Natt til søndag var en standard natt sammenlignet med tidligere uker. Forstyrrelser på natteroen, ruskjøring og en kranglete gjest var noen av tingene politiet måtte håndtere gjennom natten.

Litt før 22-tiden fikk politiet melding om en bobil som fikk stans ved E6 Leistadkrysset i Malvik. Politiet rykket ikke ut, og mottok ikke flere meldinger om hendelsen.

– Det ble ikke gjort noe videre fra politiets side. Vi mottok ikke flere meldinger fra Vegtrafikksentralen om det heller, så det ordnet seg selv etter hvert, sier operasjonsleder ved politiet Bjørnar Gaasvik.

Etter midnatt sendte politiet en patrulje til Stjørdal sentrum for å bortvise en gjest i 20-årene som ikke ville forlate en restaurant.

– Ellers var det en kranglete gjest på en restaurant i Stjørdal klokken 00:16. Den kranglete gjesten ville ikke forlate stedet. Det ble sendt en politipatrulje for å bortvise vedkommende, som måtte holde seg unna Egon til klokken 08 i dag tidlig, sier Gaasvik.

Festbråk og ruskjøring

Gaasvik legger til at det gjennom natten kom flere klager på festbråk og støy.

– Det var diverse forstyrrelser av natteroen i distriktet. Generelt fikk vi 41 meldinger om forstyrrelser på natteroen i Trøndelag. Noen har vi ringt opp fra operasjonssentralen, sendt patrulje på enkelte andre og noen har vi dessverre ikke hatt kapasitet til å håndtere, sier Gaasvik.

I morgentimene ble en mann i Frosta stoppet og kontrollert av politiet. Mannen i slutten av tenårene ble anmeldt etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og vedkommende ble brakt inn for bevissikring, skriver politiet på Twitter klokken 05:10.

Les forrige sak:
Nedgang i sykefraværet

Skyldes i hovedsak færre sykefraværstilfeller på grunn av luftveissykdommer

Close