11 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Mann anmeldt for sykkeltyveri – Politiet trodde ikke på forklaringen hans

Påsto han lånte kompisens sykkel

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

Søndag kveld kunne politiet melde om en rolig dag i Værnesregionen, sammenlignet med andre deler av distriktet. Det var derimot én hendelse som skilte seg fra resten.

I morgentimene ble en mann i 30-årene stoppet av politiet langs E6. Mannen ble sett syklende på en trøsykkel i Værnestunnelen.

– Mannen sa han skulle ta et fly, men politiet mistenkte at sykkelen var stjålet. Mannen ble avhørt angående sykkelen og videre anmeldt for tyveri, sier operasjonsleder Geir Skjelvan ved Trøndelag politidistrikt.

Kameraten sin sykkel

I avhøret prøvde mannen å forklare hvordan han hadde fått tilgang til sykkelen. Forklaringen han ga til politiet virket ikke troverdig, og gjorde de skeptisk.

– Han mente det var en kamerat sin sykkel, men kameraten nektet å ha kjennskap til en slik sykkel. Vi aner muffens når mannen sier en kompis eier den og kompisen nekter på å eie en sykkel. Han klarte ikke å gi en plausibel forklaring, sier Skjelvan.

Politiet har ikke funnet eieren av sykkelen enda.

– Nei, det har vi ikke. Det må lokal politi følge opp fra mandag morgen, sier Skjelvan.

Vinglete bil forsvant over grensen

I tillegg til syklisten som skulle rekke flyet, ble politiet varslet om en påkjørt kråke i Skatval i 18-tiden og om vinglete kjøring på E14.

– Noen ringte om en vinglete bil på E14 Meråker i retning Storlien, og ifølge melder lå bilen litt i motgående kjørefelt. Den ble ikke kontrollert, og bilen har antakeligvis forsvunnet over grensen, da vi hadde ikke en patrulje i nærheten, sier Skjelvan.

Les forrige sak:
Fredag kunne Metalldetektorbrødrene åpne dørene til Norges første bronsealdersenter. Fra venstre: Preben Korstad, Jørgen Korstad, Håkon Beistad og Joakim Korstad.
Nå står det nye formidlingssenteret klart: – Vi har flere ideer

Inviterer til Norges eneste bronsealdersenter

Close