6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Mann bortvist fra togstasjon

Politiet måtte stoppe togtrafikken da mannen var nærme jernbanen

(Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen) (Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen)

Torsdag ettermiddag mottok politiet melding om en mann som ble observert ved jernbanestasjonen i Stjørdal. Mannen skal ha vært nærme toglinjen.

Innringer meldte fra klokken 15:51 da han ble bekymret for at mannen var såpass nærme toglinjen.

– Mannen var i nærheten av togskinnene, så vi måtte forsikre oss at togtrafikken ble stanset, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Jørgen Lesund.

Politiet varslet togleder som fikk stanset trafikken, og de kom i kontakt med mannen.

– Vi kom i kontakt med vedkommende og kontrollerte han. Han sto ikke på linja når vi kom, men vi bortviste han fra stedet. Han fikk et pålegg om å holde seg unna området, sier Lesund.

Et gjentagende problem

Lesund bekrefter det er den samme mannen som i går ettermiddag tok tilhold ved jernbanestasjonen. Operasjonsleder Wenche Johnsen har beskrevet situasjonen som et gjentagende problem.

Les også: Mann har tatt tilhold ved jernbanestasjon

Mannen har etterkommet pålegget om å ikke oppholde seg i i nærheten av togstasjonen. Operasjonssentralen har derimot ikke mottatt en forklaring på hvorfor mannen var nærme jernbanen.

Les forrige sak:
De er serviceverter i Stjørdal helsehus og drifter samtidig den nye kantina. Trude Sveen og Petrit Kola sørger for at brukere av kantina og mottakere av mat får en god opplevelse.
Åpner dørene for flere gjester når koronarestriksjonene er over

Trude Sveen og Petrit Kola jobber i helsehusets kantine

Close