16 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Mann i 20-årene ble banket opp i sentrum

Skal ha blitt slått flere ganger av to menn

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

En mann i 20-årene havnet på legevakt og sykehus etter en voldsepisode utendørs i Stjørdal sentrum natt til søndag.

– En kvinne kontaktet politiet klokka 02.15 natt til søndag og fortalte at hennes kjæreste hadde vært utsatt for vold, forteller operasjonsleder for politiet i Trøndelag, Trond Hangaas.

Han forteller at det skal ha vært noe munnhuggeri mellom mannen og to-tre andre personer.

– Dette skal ha gått over til at den ene mannen ble angrepet og slått flere ganger. Han skal ha blødd fra nesen og ble anbefalt å oppsøke legevakta for å dokumentere forholdet, sier Hangaas.

Ut fra de opplysningene politiets operasjonsleder har tidlig søndag skal ikke mannen i 20-årene være alvorlig skadd.

Hendelsen skal ha skjedd i området ved Halsen ungdomsskole like før klokka 2, og politiet har ikke kommet i kontakt med de som står bak denne volden.

Mannens kjæreste publiserte tidlig søndag morgen et innlegg på en Facebook-gruppe der hun skriver at det skal ha vært to gutter i 20-årene som angrep hennes samboer. Den ene av disse skal ha hatt på en oransje caps, skriver kvinnen.

– Alle som har sett noe eller hørt noe, ønsker jeg kontakt med, ber kvinnen om. Hun skriver videre at samboeren hennes nå er innlagt ved Sykehuset Levanger.

– Saken er foreløpig ikke formelt anmeldt, men det er gjort en avtale med den fornærmede at han tar kontakt med politiet, sier operasjonsleder Trond Hangaas.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bedt om å dra hjem etter krangel

Mann meldte om at han var blitt angrepet

Close