9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Marco Elsafadi snakker om trygge barn

FAU og foreldreutvalget i stjørdalsskolene har greid å få Marco Elsafadi (bildet) til Stjørdal kino. Datoen er mandag 23. april og tidspunkt er satt til 17.00- 18.30.

 

Marco er født i en FN-leir i Libanon. Han var flyktning i 12 år før han fikk opphold og statsborgerskap i Norge. Han har gjort seg bemerket som proff basketballspiller på det norske landslaget gjennom 12 sesonger. Det er gjennom stiftelsen New Page som er etablert i tre byer at Marco i hovedsak knyttes til tema ungdom og foreldre. Det bor enorme krefter i relasjonen mellom mennesker, og viktigst av alle er relasjonene mellom foreldre og barn, mener Marco og sier foreldrenes viktigste oppgave er å oppdra trygge barn. Han legger også vekt på å gi barna tro på seg selv og styrke til også å takle motgang. Elsafadi ble sommeren 2009 rammet av en alvorlig nervesykdom som lammet ham fra brystet og ned. Han kjempet seg opp fra rullestolen og gjennomførte Berlin Marathon høsten 2010. Nå er han tilbake på elitenivå i baket og spiller for Frøya Ambassadors i Bergen.  

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

– Mestring er nødvendig for vekst og utvikling. Dette gjelder både på skolen og generelt i livet. Mestring er en subjektiv opplevelse og påvirkes av miljøet og den enkeltes indre dialog. Jeg vil i foredraget gi deltakerne rom til og aktivt delta å kunne stille spørsmål underveis, sier Marco Elsafadi. Arrangørene FAU Halsen og foreldreutvalget i stjørdalsskolen håper mange tar turen til Stjørdal kino mandag 23.april fra klokka 17.00. Arrangøren lover at foreldre skal sitte igjen med konkrete tips knyttet til optimistisk og byggende dialog med barn. Det skal også skapes bevissthet rundt de non-verbale signalene som sendes gjennom valg som tas i en travel hverdag. Dette er et foredrag til inspirasjon og ettertanke. 

 

 

Les forrige sak:
Det er store dimensjoner over 45 tonneren mobilkran som MT Byggteknikk AS har kjøpt fra Jessheim.
Gigantisk mobilkran

  Kranfører Geir Johan Einang i MT Byggteknikk setter seg i […]

Close