5 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Margit skal holde i trådene for Landsskytterstevnet

|| Margit Elverum er innleid som kontorleder for Landsskytterstevnet 2018.||

Landsskytterstevnet er et gigantisk arrangement og nå har organisasjonen valgt å engasjere Margit Elverum (46) i en funksjon som kontorleder. 

– Jeg starter 1. april i et 30-prosentengasjement, og dette vil trappes opp fram mot arrangementet i august. I juli og august blir det 100 prosent LS, sier Margit Elverum.

Hun er til daglig ansatt i en 80 prosent stilling ved enhet kulturproduksjon i Stjørdal kommune, i tillegg til at hun har eget foretak. 

– Jeg er kjempeheldig som har en fleksibel arbeidsgiver som lar meg gjøre dette, sier Elverum, som kommer til å ha delvis og hel permisjon fra sin faste jobb under engasjementet. 

Margit Elverum hadde også samme rolle under Agrisjå som ble arrangert i høst. 

– Hva blir dine arbeidsoppgaver?

– Det blir vel mye forskjellig, men noe av det viktigste blir å håndtere alle henvendelser og styre disse til de riktige personene, sier Elverum.

I tillegg til funksjonen som innleid kontorleder er hun også leder av komiteen som tar seg av innkvartering under Landsskytterstevnet 2018. 

Leder for Landsskytterstevnet-komiteen i Stjørdal, Tor Jakob Reitan, er veldig fornøyd med at Margit Elverum skal jobbe for organisasjonen fram mot det store stevnet.

– Margit er serviceorientert, strukturert og fremoverlent. Vi er glad at hun sa ja til denne oppgaven, sier Tor Jakob Reitan. Samtidig setter han også stor pris på kommunen velvilje.

– Det er veldig bra for oss at kommunen gir henne permisjon uten lønn. Samspillet mellom oss arrangører og miljøet rundt Kimen med deres høye arrangementskompetanse, begynner å ta form, synes jeg, sier Tor Jakob Reitan, som også har et kostnadsfokus i sin rolle.

– Vi er svært kostnadsbevisste i LS 2018. Dette er den eneste lønnede medarbeider, resten av oss skal fortsatt gjøre dette på dugnad. Dette blir bra, mener Tor Jakob Reitan.

Les forrige sak:
||
Lotte går for Norge

Lotte Lie er en av seks norske jenter som får delta […]

Close