15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Markerer 10 år i den største Rema-butikken

Håper å passere 100 millioner

Butikksjefen på Rema 1000 Hellsenteret Arve Jørstad (47) har i 10 år drevet den største Rema-butikken i Trøndelag. Nå markeres dette lørdag med kaker, pølser og konkurranser.

Butikksjefen på Rema 1000 Hellsenteret Arve Jørstad (47) har i 10 år drevet den største Rema-butikken i Trøndelag. Lørdag markeres begivenheten med kaker, pølser og konkurranser.

Det var et stort løft å presentere for kundene tidenes største Rema 1000- butikk for 10 år siden på Hellsenteret. Allerede fra start fikk butikken en god mottakelse fra kundene. 10 år etter at butikksjef Arve Jørstad tok over som sjef etter Hans Berre, markeres dagen lørdag med kaker og pølse.
– Vi har opplevd en fin utvikling i butikken på 2500 kvadratmeter her på senteret. Kundene er i hovedsak fra denne regionen, men vi merker i tillegg at arrangement, hotell og flyplass ved senteret genererer økt omsetning med toppår 2018 og en omsetning på 90 millioner netto. Målet er å krype over den magiske 100-grensen sier jubilanten fra Lånke.
Når Arve Jørstad i morgen lørdag fra klokken 12-16 deler kake og pølser med kundene, er det også med visshet om at dynamikken i senteret samlet er viktig. Omsetningstallene har også en sammenheng med øvrige tilbud på Hellsenteret.
– Nå åpner en ny butikk samme dag med Milde Mathilde & Drillpikene, mere spennende er nok på gang, sier Jørstad som startet med lagerarbeid på Sluppen i Trondheim for Rema 1000 helt tilbake for 30 år siden. I 10 år arbeidet han på Hellsenteret hos Hans Berre, før han inntok sjefsstolen. Lørdag blir pappa Hilmar og flere fra familien med når kakestykker skal fordeles.
– Vi markerer med noen overraskelser til både liten og stor i morgen lørdag, velkommen innom oss på Hellsenteret, sier jubilanten Arve Jørstad.

 

Les forrige sak:
500 lærere sammen på fagdag

Ble bedre kjent med den nye læreplanen

Close