21 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Markerer 10 år på Hell Kjøpesenter

La Donna markerer 10 år ved Hell Kjøpesenter 1.juni og smiler bredt om dagen, fra venstre: Camilla Minde, Laila Børstad Reitan, Linda Brænne og Trine Berg. Alle frisører på salongen.

 

La Donna frisørene på Hell Kjøpesenter markerer ti driftsår i dag onsdag.  Salongen startet opp i en utfordrende periode for Hell Kjøpesenter og har opplevd en god utvikling.

De markerer i dag 10 år med La Donna på Hell Kjøpesenter og spanderer jordbær og sjampagne i salongen. Innehaverne June Midtsjø, Laila Børstad Reitan og Trine Mette Uthus kan se tilbake på mange gode år for salongen på senteret.
Vi har i alle disse årene hatt en fin utvikling og har opparbeidet en bred kundemasse. Vi har mange kunder fra Lånke, Selbu og Malvik i tillegg til Stjørdal.  Hell Kjøpesenter har også fordeler av å ligge nært hotellene ved lufthavna, sier de tre innehaverne som skryter av sine ansatte i salongen på Hell Kjøpesenter.

Startet opp i Kjøpmannsgata
La Donna har fortsatt sin salong i Kjøpmannsgata 46 på Stjørdal der de startet for 16 år siden.
I starten var vi litt skeptiske til å starte en ny salong på et kjøpesenter, men når senterleder den gang, Lisa Fossbakken ville ha oss med sa vi ja og startet opp. Det var faktisk ganske få butikker på senteret for 10 år siden på grunn av endringer i driftskonsept ved senteret, sier Trine Mette Uthus. Fra tidligere hadde Will-Lok og Klipperiet vært på senteret før La Donna startet i lokaler rett innafor hovedinngangen til senteret.
Vi synes vi må markere at det har gått ti år siden vi startet opp. På senteret har vi en gunstig beliggenhet og vi ser en fin og stabil utvikling i salongen. Ved en slik anledning er det naturlig å takke både kunder og ansatte, sier de tre innehaverne Laila Børstad Reitan, June Midtsjø og Trine Mette Uthus.

Les forrige sak:
”Rekruttering Norge på langs” ankom Stjørdal.
900 ”lette” kilometer med hendene

Fremst i en lang rekke med syklister møtte de heiagjeng, ordfører […]

Close