17 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Markering mot endringer i abortloven

«Ikke rør abortloven» er parole for markeringen på Torget i Stjørdal

Disse fire er i front for markeringen på Torget førstkommende lørdag. Fra venstre: Tor Helge Rimul (leder i Rødt Stjørdal), Gudrun Lidal (leder i Stjørdal SV), Kristin Jensen (leder for LO i Stjørdal og Meråker) og May Britt Sørmo Ervik (kvinnekontakt i Stjørdal Ap). Disse fire er i front for markeringen på Torget førstkommende lørdag. Fra venstre: Tor Helge Rimul (leder i Rødt Stjørdal), Gudrun Lidal (leder i Stjørdal SV), Kristin Jensen (leder for LO i Stjørdal og Meråker) og May Britt Sørmo Ervik (kvinnekontakt i Stjørdal Ap).

Førstkommende lørdag arrangerer tre politiske parti og LO en markering mot signalene om å endre dagens abortlov.

– Bakgrunnen er Erna Solbergs utspill hvor dagens abortlov legges på bordet i forhandlingene mellom Kristelig Folkeparti og regjeringen. Dette aksepterer vi ikke, sier Tor Helge Rimul som er leder for Rødt i Stjørdal.

I tillegg til Rødt er Arbeiderpartiet og SV med på arrangementet sammen med LO. Markeringen, som skjer førstkommende lørdag klokka 13 på Torget i Stjørdal, har parolen «Ikke rør abortloven».

– Det blir appeller fra Ingvild Kjerkol (Ap), Anja Ristad (SV) og Marius Lillegjære (AUF), sier Tor Helge Rimul.

Les forrige sak:
STJERNELAG: Utøvere og instruktører i skjønn forening i Skatval samfunnshus. Fredag er det premiere for årets ungdomsrevyoppsetning.
Denne gjengen er klar for premiere

Stadig flere ungdommer på revyscenen

Close