-1 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Markerte savnet av «den 12. mann»

Kapteinen hadde med seg spillertrøye nummer 12

Kaptein Vegard Fiske med Blink-trøye nummer 12. Den tilhører tredjekeeper Isak Lein Valberg, men markerte mandag kveld savnet av supportere på banene. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

De årvåkne la merke til at Stjørdals-Blink-kaptein Vegard Fiske bar med seg ei ekstra drakt inn på MUS Stadion Sandskogan mandag kveld. Grunnen til at alle kapteiner i Obos-ligaen mandag kveld bar med seg en spillerdrakt med nummer 12 og holdt denne synlig, var at de savner «den 12. mann», – altså publikum.

– Fotball er ikke det samme uten supportere. klubben, stadion og spillerne savner dere. Vi håper at vi snart får se og høre enda flere av dere på kamp i Obos-ligaen, leste alle stadionspeakere i Obos-ligaen opp.

Publikumsgrensen på 200 medfører at kun et fåtall av klubbens egne trenere i aldersbestemt og spillere i yngres klasser får se Obos-ligakampene live. Dette fordi sesongkortsalget overstiger 200 personer.

– Vi jobber jo med at de store heltene deres skal bli Stjørdals-Blink-spillere og ikke at de skal på Lerkendal og ha Rosenborg-spillerne som sine største helter, kommenterer styreleder Bente Ertsgaard.

Les forrige sak:
Tredje strake seier sendte Blink opp på kvalik-plass

Vant 2-1 over Strømmen etter dramaavslutning

Close