4 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Marthe gjør comeback i NM-stafetten

|| Marthe Kristoffersen gjør comeback i NM-stafetten søndag. (Arkivfoto)||

Det har vært knyttet spenning til laguttaket til Varden Meråker før årets NM-stafett. I fjor vant trioen Anniken Jørgensen, Marthe Kristoffersen og Kathrine Harsem. Når startskuddet går på Gåsbu klokka 13.00 søndag er Harsem og Kristoffersen på plass igjen, mens junioren Astrid Stav tar Jørgensens plass. I følge startlistene går Astrid Stav den første etappen, som går i klassisk stil. Marthe Kristoffersen går den andre etappen mens spurtsterke Kathrine Harsem går den siste. 

Varden Meråker er også i år blant de heteste medaljefavorittene, men vil nok få hard kamp fra flere andre lag. Kanskje er Heming den største favoritten i år.

Ellers stiller veteranen Liv Paulsen også i år på NM-stafetten for Hommelvik. 46-åringen går startetappen og har med ungjentene Tine Marit Renå og Hedda Aksnes på laget.

Varden Meråker er også blant medaljekandidatene på herrestafetten som starter klokka 10.15 søndag. Thomas Albertsen Dahlen, Jørgen Sæternes Ulvang og Emil Iversen, i den rekkefølgen, går for Meråker-klubbens førstelag. Lyn er store, store favoritter til NM-gull på herrestafetten. 

Hommelvik vil nok også bite godt fra seg med Jan Thomas Jenssen, John Magnus Haugen og Erling Flataker på laget. I fjor ble de grønn- og svartkledte nummer 17. 

Totalt 141 lag er påmeldt herrestafetten. Varden Meråker stiller med tre av disse. 

 

Les forrige sak:
||
Snøscooterførere tatt for kjøring i utmark

Det ligger an til saftige bøter for de fem snøscooterførerne som […]

Close