0 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Martin løp så langt han klarte på 24 timer

Martin Wikstrøm fra Stjørdal deltok på ultraløpet «24 hours in Hell». Foto: privat Martin Wikstrøm fra Stjørdal deltok på ultraløpet «24 hours in Hell». Foto: privat

Stjørdalingen Martin Wikstrøm (29) debuterte forrige helg som ultraløper i «24 hours in Hell», som gikk av stabelen ved Øverlands Minde i Stjørdal.

For andre gang arrangerte Hell Ultraløperklubb 24-timersløpet, som går ut på å løpe som langt man klarer på 24 timer. Løpet blir arrangert i en runde på én kilometer og går rundt idrettsanlegget Øverlands Minde.

En av de 44 som stilte til start var Martin Wikstrøm fra Stjørdal og Hell Ultraløpeklubb. 29-åringen deltok i sitt første ultraløp, og løp i mål etter 121 kilometer, noe som holdt til en 19. plass.

– Veldig godt fornøyd

– Jeg fullførte og er veldig godt fornøyd med det. Jeg nådde ikke helt opp til målet mitt som var 16 mil, men alt i alt er jeg fornøyd med mitt første ultraløp, sier Wikstrøm.

Wikstrøm var en av 15 løpere som greide beltespenna, som innebærer at man fullfører samtlige runder innen 30 minutter i løpet de 24 timene.

Fikk god støtte

– Gjennom løpet satte jeg meg ulike delmål, og hadde en god plan både på løpingen og næringen. Jeg hadde også god support fra familien underveis, sier han.

Tidligere i år fikk Wikstrøm påvist en senebetennelse i det ene kneet, og han hadde derfor ikke en optimal oppkjøring til ultraløpet.

– Nå blir det hardtrening fremover, og jeg skal greie målet mitt på 161 kilometer og medalje. Jeg gleder meg allerede til neste år, sier han.

Les forrige sak:
Ble fratatt førerkortet, men kjørte videre dagen etter

Close