2 °C Stjørdal, NO
21/02/2019

Mega-jubel for fornøyde kunder

|| Frank Sollie er megaglad Mega-sjef i Stjørdal.||

Coops dagligvarekjeder Coop Mega og Extra har den høyeste veksten i kundetilfredshet blant dagligvarekjedene i Norge. Da jubles det i Torgkvartalet.

– Ingenting er viktigere for oss enn at våre kunder, som også er våre eiere, er fornøyde. Vårt største konkurransefortrinn i møtet med lavpriskjedene er våre ansatte og deres kompetanse. Denne tilbakemeldingen er derfor en enorm anerkjennelse til alle disse, som står på hver dag for å gi kundene gode matopplevelser, sier Frank Sollie, butikksjef ved Coop Mega Torgkvartalet.

I årets utgave av Norsk Kundebarometer øker kundetilfredsheten til Coop Mega med 3,2 poeng til en score på 71 poeng av 100 mulige. Det er den høyeste veksten av alle dagligvarekjedene som måles i undersøkelsen, der en score mellom 70-75 poeng regnes som «fornøyde kunder».

På andreplass av de norske dagligvarekjedene med kraftigst vekst i kundetilfredsheten, kommer Coops lavpriskjede Extra. Kjeden, som også har vokst mest i omsetning i bransjen de siste årene, oppnår en score på 73,4 poeng etter en vekst på 2,2 poeng. Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, Bjørn Vik-Mo, jubler over tilbakemeldingen:

– Dette er nok en tilbakemelding på at vi har funnet vinneroppskriften i Extra. Kombinasjonen av lave priser og stort utvalg, sammen med utrolig flinke og engasjerte ansatte gir oss fornøyde kunder. Dette er en skikkelig inspirasjonskilde til videre fremgang, sier Vik-Mo, som har høye ambisjoner på Extras vegne:

– Extra har opplevd en fantastisk mottakelse av kundene over hele Norge, og vi skal nå etablere 100 nye butikker. Også her i Trøndelag vil kundene mange nye Extra-butikker de neste årene. Ved siden av å vokse raskest, er vårt mål å ha de mest fornøyde dagligvarekundene i landet. Denne undersøkelsen viser at den ambisjonen absolutt er innenfor rekkevidde, sier Vik-Mo.

Les forrige sak:
||
Ungdommene vil styrke Gata

Ungdommene som deltok på «Innovasjons-camp» i regi av Ole Vig videregående […]

Close