8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Megakake og storbesøk på nyåpning

Kundene sto i kø da «nye» Hellsenteret åpnet torsdag morgen

Øystein Billy Reppe (t.v.) og Dagfinn Bjørnås var ikke tunge å be da de ble tilbudt åpningskake. Øistein Billy Reppe (t.v.) og Dagfinn Bjørnås var ikke tunge å be da de ble tilbudt åpningskake.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Flere kvadratmeter med marsipankake, nystylede butikker og kø da senteret åpnet.

Hellsenteret relanserte seg, med både nytt og fresht interiør, nygammelt navn og betydelig bedre parkeringsanlegg torsdag morgen. I tre hele dager skal «nye» Hellsenteret feire seg selv med åpningsdager.

– Jeg synes det har blitt veldig bra. Det sier Torfinn Hagen, en av senterets faste kunder. Han står i inngangspartiet og småprater med Anne Jermstad Arntsen som er ivrig opptatt med å verve medlemmer til Hellsenterets nye kundeklubb. Hagen er godt fornøyd med både åpningskake og oppgradert interiør, men aller mest fornøyd er han med noe annet.

– Det aller beste er at det ble en veldig bra parkeringsplass, sier Hagen.

LES OGSÅ: HELL-INDUSTRIEN ÅPNER LØRDAG

En mer langveisfarende og litt sjeldnere kunde er Sissel Marie Olsen fra Fræna.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg har allerede rukket å handle litt. Mye bra å se på og senteret er veldig koselig, slår Olsen fast. Hun har vært på Hellsenteret også tidligere, og synes det har blitt betydelig bedre.

Kundeklubb-verver Jermstad Arntsen forteller om kø utenfor butikkene da dørene ble åpnet torsdag klokka 9, og siden har det gått slag i slag.

– Det er masse gode tilbud i tre dager, og i tillegg trekkes det ut vinnere både i kundeklubben og ved lykkehjulet, sier Anne Jermstad Arntsen.

Les forrige sak:
Det jobbes på spreng for å få ferdgistilt Industrien i Hellsenteret. Lørdag klokka 11 skal det være klart til åpning.
Hell-Industrien åpner lørdag

Satser på suksessoppskrift - og lange åpningstider

Close