20 °C Stjørdal, NO
24/07/2021

Spar Hegra header uke 29
Header-Bingo-uten dato

Melder varme og jevne temperaturer gjennom pinsehelgen

Her er værmeldingen for helgen og neste uke

(Illustrasjonsfoto)

Gjennom pinsehelgen kan man forvente jevne temperaturer frem til mandag, med lite vind men en god del skyer. Vakthavende meteorolog Anne-Mette Olsen varsler at temperaturene ikke blir altfor ille i Værnesregionen.

– Det vil bli sol inne imellom, og da vil solen varme opp. Det blir nok høye dagtemperaturer, med rundt 16 og 17 grader på det varmeste. Det er fortsatt litt forskjell mellom dag- og nattetemperaturer, så på nettene vil det gå ned til seks grader, sier Olsen.

Skydekket som dekker over noen områder i dag vil løsne seg opp fra i morgen av, og det vil blir større muligheter for sol.

– Det kan hende solen skinner gjennom det høye skydekket, og det ser ut til å være en mer skyet værtype i dag enn hva det gjør i morgen og mandag. Da vil det være mer byger som kommer og går, og kanskje fint vær inne imellom, sier meteorologen.

Lokale byger

Olsen varsler om muligheter for lokalt nedbør gjennom helgen.

– Det er mulighet for byger de neste dagene, gjennom helgen og frem til mandag. Det er mulig det blir mildere på formiddagen, med større sannsynlighet for byger på ettermiddagen og kvelden. Bygene treffer ikke nødvendigvis alle steder, så er man heldig vil man ikke oppleve særlig nedbør.

Det er meldt lite vind i området, med mer vind i kystområdet. Med mindre man drar ut til kysten vil man ikke oppleve noe særlig av vinden, i verste tilfelle en frisk bris, legger meteorologen til.

Mildere vær

Fra tirsdag av melder Olsen at det ikke ventes like mye byger, og temperaturen vil holde seg stødig fra helgen.

– Det er noen muligheter for byger, men det er bedre enn det vi venter de neste tre dagene og det vil bli sol inne imellom. Når det gjelder temperaturen er det ikke særlig forandring til det vi venter gjennom helgen. Det ser ikke så aller verst ut, sier Olsen.

Les forrige sak:
Stjørdals-kunstner Anne-Karin Furunes er blant «semifinalistene» til gjev skulpturkonkurranse. Foto: Kalle Eriksson
Konkurrerer om å få lage statue til Stortinget

Anne-Karin Furunes er blant seks kunstnere som skal lage en skulpturskisse

Close