-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Meldinger om flere innbruddsforsøk i hyttefelt

Politiet følger ekstra godt med i hytteområdene

(Illustrasjonsfoto)

Politiet i Værnesregionen har fått meldinger om flere innbruddsforsøk på hytter ved Bulandet i Stjørdal i løpet av de siste dagene.

– Vi har ikke fått bekreftet om noen innbruddsforsøk er fullbyrdet, melder politiet i Værnesregionen på sin Facebook-side. Samtidig minner de om at vinningskriminelle ikke tar ferie, selv om resten av samfunnet har innført begrensninger på ferdsel og opphold i hytteområder.

– Vi ber hytteeiere om å ha tilsyn med sine eiendommer og samtidig undersøke om nabohyttene er berørt, er meldingen fra politiet som varsler at de kommer til å ferdes mye i de aktuelle områdene i påsken.

– Politiet kommer til å vie mye oppmerksomhet på hytte- og utfartsområder i løpet av påsken. Dersom noen har informasjon om uønsket ferdsel i hytteområder, så ønsker politiet informasjon om dette, slik at vi kan drive målrettet patruljering, sier politiets menn og kvinner, som understreker viktigheten av å følge retningslinjene.

– Vi skjønner at årets påske blir spesielll for alle og spesielt for hytteeiere. Det er ikke ulovlig å oppsøke hyttene sine i Norge. For hytteeiere som har hytte utenfor sin bostedskommune, er det begresninger på overnatting. Politiet er fornøyd med at ferdselen over grensa til Sverige er redusert til et minimum. Grensekontrollen på E14 gjennomføres hele døgnet, påska i gjennom. Vær med på å holde trykket oppe, slik at vi reduserer risikoen for smitte, er den klare meldingen fra politiet.

Les forrige sak:
Nå: Lager påskemiddagen på direktesendt sakte-TV

Sendingen fra Ersgard starter klokka 9

Close