-1 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Melkersen på landslaget

Skal spille EM-kvalifisering for Norge

Elias Hoff Melkersen fra Stjørdal er tatt ut til EM-kvalifisering i fotball. (Foto: Norges Fotballforbund) Elias Hoff Melkersen fra Stjørdal er tatt ut til EM-kvalifisering i fotball. (Foto: Norges Fotballforbund)

Stjørdalingen Elias Hoff Melkersen er tatt ut på det norske G17-landslaget i fotball som skal spille om EM-plass.

Elias Hoff Melkersen, som nå spiller for Bodø/Glimt, kom inn som ny spiller under G17-landslagets treningssamling på Fagernes nylig. Der har han tydeligvis markert seg sterkt ettersom han er en av 18 spillere som er tatt ut til EM-kvalifiseringen i Ungarn på slutten av mars.

– Jeg hadde en god følelse etter samlingen, og ble selvsagt veldig glad da jeg ble tatt ut nå. Jeg følte jeg tok nivået på samlingen og fikk vist fram en del av mine styrker, sier Hoff Melkersen, som fikk mange gode tilbakemeldinger i løpet av samlingen.

– Spesielt artig at vi er tre Bodø/Glimt-gutter som skal reise til EM-kvaliken. Vi har et veldig bra kull og lag i Glimt, sier Elias Hoff Melkersen.

Kompisen og tidligereklubbkamerat, Robin Bjørkås Skrogstad, er foreløpig ikke tatt ut. Landslagstrener Jan Peder Jalland skal ta ut ytterligere to spillere før avreise til Ungarn.

Norge møter Ungarn 26. mars, Belgia den 29. mars og Bosnia-Hercegovina den 1. april. Gruppevinneren kvalifiserer seg for EM-sluttspillet i Estland i mai. Det gjør også toeren i sju av de åtte kvalifiseringspuljene.

Les forrige sak:
Astrid Stav sammen med store deler av støtteapparatet og "fanklubben". Fra venstre: Tante Bente Tuseth, mamma Hilde Stav og morfar Per Tuseth.
Stor stas og jubel da Astrid tok NM-sølv

Strålende mesterskapsåpning for Varden-talentet

Close