-6 °C Stjørdal, NO
27/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Mener kommunehuset er utgått på dato

– Trangt, uhensiktsmessig, nedslitt og utgått på dato

Kommunedirektør Endre Skjervø og ordfører Frode Revhaug (bildet) er enige om at kommunehuset på Frosta ikke er bra nok. Kommunedirektør Endre Skjervø og ordfører Frode Revhaug (bildet) er enige om at kommunehuset på Frosta ikke er bra nok.

Hjertesukk om kommunehuset på Frosta: – Trangt, uhensiktsmessig, nedslitt og utgått på dato.

Kommunedirektør Endre Skjervø og ordfører Frode Revhaug er helt enige. Om at de svært gjerne skulle ha tatt i bruk nye lokaler til kommuneadministrasjonen, lege- og helsetjenestene og politikerne sine møter på Frosta.

I fremlagt forslag til budsjett for 2021 og økonomiplan for 2021 -2024 pekte kommunedirektøren på at lokalene i kommunehuset skulle ha vært skiftet ut med mer hensiktsmessige.

Ingen bevilgning

Men hverken han eller representantene førte opp eller foreslo penger til nytt kommune- eller rådhus i de økonomiske kjørereglene for kommunen i årene til og med 2024.

I Frostingen sitt referat fra møtet hvor kommunestyret vedtok budsjett og økonomiplan kan en lese at ordfører Frode Revhaug tok opp hva en skal gjøre med det nedslitte kommunehuset fra 1980-årene.

Noen svar på det hadde han ikke. Men ifølge lokalavisa stilte Frosta-ordføreren spørsmål om det kan være aktuelt å leie lokaler til den kommunale virksomheten.

43 millioner i 2017

Ifølge Frostingen er tilstanden til kommunehuset ingen ny sak. For i 2017 ble det foretatt en vurdering av hva som må gjøres for å få mer tilfredsstillende lokaler. Kostnadene ble for tre år siden summert til 43 millioner kroner. Budsjett og økonomiplan ble vedtatt av kommunestyret.

Uten penger øremerket til å utbedre, eller erstatte, kommunehuset. I det må de daglige gjøremålene fortsette i lokalene akkurat slik de har vært, er, og vil være uten noe vedtak om når noe vil bli gjort.

Les forrige sak:
Drøy last på semitraileren. Det ble en kostbar fornøyelse

Måtte ut med flere titusener i gebyr

Close