4 °C Stjørdal, NO
27/10/2020

– Meningsløs vold

Alle tre har erkjent forholdet

Etterforskningsleder Annar Sparby ser alvorlig på hendelsen.

Tre unge menn banket opp en fjerdeperson utenfor legevakten i Stjørdal. Nå har alle tre erkjent forholdet.

– Alle har vært inne til avhør, og de tre som var involvert i hendelsen har erkjent forholdet, sier Annar Sparby, etterforskningsleder ved lensmannskontoret i Stjørdal.

Det var natt til lørdag en mann i 20-årene ble tildelt slag på kroppen og i hoderegionen i Stjørdal sentrum. Hele opptrinnet ble fanget opp av legevaktens overvåkningskamera.

– Vanskelig å vite utfallet

Den fornærmede ble sendt til sykehuset for en sjekk.

Les også: – Mannen ble tildelt slag på kropp og i hoderegionen

– Legevakta ser at en var lagt i bakken i bakken og ble tildelt slag på kropp og i hoderegionen. Det er en veldig alvorlig hendelse, hvor det er vanskelig å vite utfallet av. Mannen er sendt til sykehuset i Levanger, og vi vet ikke tilstanden hans, uttalte Rune Brandmo, ved politiets operasjonssentral, lørdag morgen til Stjørdals-Nytt.

– Fjæra som ble til fem høns

Heldigvis skal det ha gått bra med fornærmede, og utenom sårskader og blåflekker skal det ikke være snakk om alvorlige skader.

Ut fra overvåkningsbildene ble den ene ble straks identifisert og tatt av politiet. Grunnen til volden skal være en misforståelse.

Les også: Flere utøvde vold mot én person

– Dette er en sak om fjæra som ble til fem høns. De involverte har jaget opp hverandre inn i en historie hvor ingenting stemte. Dette var meningsløs vold, sier Sparby.

Blind vold

Politiet ser alvorlig på saken, og de tre involverte må regne med et oppgjør med lovens lange arm.

– Dette er blind vold, og det er alvorlig. En jurist skal nå se på saken i forhold til straffeutmåling, sier etterforskningslederen.

Les forrige sak:
Hittil har kommunen gjennomført 3573 koronatester, over 1000 av dem ble tatt i september

Tre positive tester i oktober

Close