15 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

– Mer alvorlig enn guttestreker

Politiet interessert i tips etter tre branner og branntilløp

Mandag morgen brant en innbytterbenk på Blinkbanen. Nå ønsker politiet å få inn alle tips om denne brannen og to andre branner og branntilløp i Stjørdal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball) Mandag morgen brant en innbytterbenk på Blinkbanen. Nå ønsker politiet å få inn alle tips om denne brannen og to andre branner og branntilløp i Stjørdal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Politiet i Værnesregionen ønsker seg tips etter tre branner og branntilløp i Stjørdal i påska.

– Politiet har tidligere uttalt at dette er guttestreker. Vi mener nå at det er mer alvorlig enn som så. Dette er bevisste handlinger og enhver brann kan medføre alvorlige konsekvenser, skriver politiet i Værnesregionen på sin Facebook-side.

Tirsdag ettermiddag uttalte etterforskningsleder Annar Sparby at de har fått konkrete tips om hvem som står bak brannen på Blinkbanen på morgenen andre påskedag. Politiet skulle ha en samtale med en av de navngitte unge guttene tirsdag og følger opp denne saken framover.

– I løpet av påska har det vært flere branner i området rundt Sandskogan, Nye Blinkbanen og Storvika i Stjørdal. Vi mistenker at alle brannene og branntilløpene er påsatt. Vi har mistenkte i saken og vi har grunn til å tro at brannstifterne er svært unge, lyder det i meldingen fra politiet, som understreker at de er interesserte i tips om observasjoner rundt alle branntilløpene.

– Vi ønsker å sette en stopper for disse. Politiet trenger hjelp med observasjoner av mistenkelig aktivitet og så må publikum stole på at rettssystemet og øvrige hjelpeinstanser følger opp, skriver politiet i Værnesregionen. De ber nå alle som har informasjon om branntilløpene i Stjørdal den siste tiden, om å sende en personlig melding til Politiet i Værnesregionen på Facebook eller ringer 02800.

Les forrige sak:
Jakob Rømo Skille (øverst) stormet rett til kompisene på tribunen og fikk følge av Blink-kompisene sine etter å ha scoret sitt første av tre mål. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)
Hattrick-helten jublet med kompisene

Vanvittig cupdrama da Blink-juniorene tok seg videre

Close