3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Mer regn i vente

Trøsten er at det blir bedre til helga

Vannføringen i Stjørdalselva var massiv mandag. Dette bildet er tatt fra Hegra bru. (Foto: Arnfinn Bjugan) Vannføringen i Stjørdalselva var massiv mandag. Dette bildet er tatt fra Hegra bru. (Foto: Arnfinn Bjugan)

Det har kommet 38 millimeter nedbør i Meråker så langt på mandag, og mer skal komme. Eneste trøsten er at det blir noe mindre regn utover uka, og at det blir oppholdsvær til helga.

Sjekk de heftige vannmassene i Nustadfossen i Meråker mandag formiddag

I hele vår region er det meldt, og temmelig mye regn, alle dager til og med fredag. Meråker, som har vært hardt rammet mandag, skal fortsatt få bortimot 60 millimeter nedbør denne uka. Tyngden av dette er meldt til fredag da det igjen er varslet over 20 millimeter nedbør. De varslede nedbørsmengdene er ganske identisk også for Stjørdal. Temperaturene vil holde seg godt i underkant av ti kjølige varmegrader, og i Meråker helt ned mot fire og fem de fleste dagene.

LES OGSÅ: Her reddes sauene bort fra flommen

Det vi kan trøste oss med nå er værskiftet som er varslet på lørdag. Da kommer sola etterhvert og temperaturvarslene kryper helt opp mot 18 grader.

Les forrige sak:
HER ER SOLCELLEANLEGGET: - Dette solcelleanlegget er enkelt både når det gjelder drift og montasje. Samtidig er det en lønnsom investering, sier eier av Børdstad Transport Sverre Myrvold (fra venstre) som her er sammen med ordfører Ivar Vigdenes, prosjektleder Trond Overvik, prosjektleder Håvard Lutdal fra NTE og daglig leder i Børstad Transport Per Arne Aasen.
Tar i bruk e-verkets største solcelleanlegg

Børstad Transport møter den nye tid

Close