12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Meråker-kvinne vil bli sjef i hjembyen

Søker stilling som kommunalsjef i nye Namsos kommune

Mary Ann Myhre (innfelt ) ønsker å bli kommunalsjef i den nye sammenslåtte Namsos kommune. (Foto: Namsos kommune og Storlirennet) Mary Ann Myhre (innfelt ) ønsker å bli kommunalsjef i den nye sammenslåtte Namsos kommune. (Foto: Namsos kommune og Storlirennet)

Mary Ann Myhre (52) fra Meråker ønsker å bli kommunalsjef i Nye Namsos kommune.

Nye Namsos blir en realitet 1. januar 2020 da kommunene Fosnes, Namdalseid og Namsos slår seg tsammen til nye Namsos kommune. Totalt får den nye kommunen drøyt 15.000 innbyggere og blir Trøndelags sjette største målt i antall innbyggere.

Nå jobbes det med å få på plass ledelsen i den nye kommunen, og det er lyst ut fire stillinger som kommunalsjefer innenfor de ulike sektorene. På søkerlistene som Trønder-Avisa presenterer finnes det en person fra Værnesregionen, nemlig Mary Ann Myhre. 52-åringen har søkt stillingen som kommunalsjef for opplæring og oppvekst. Myhre er opprinnelig fra Namsos, og jobber nå som undervisningsinspektør ved Meråker skole. Hun har tidligere vært rektor ved samme skole i to år, og har i fire år jobbet som utviklingsveileder i Steinkjer kommune. Mary Ann Myhre er også velkjent som leder av Idrettslaget Varden i en periode, og som leder av Storlirennet.

Til Trønder-Avisa uttaler prosjektleder for nye Namsos kommune, tidligere fylkesmann Inge Ryan, at den nye kommunalsjefen for opplæring og oppvekst skal ansettes i løpet av juni. Det er totalt tolv søkere til den stillingen.

Les forrige sak:
Geir Aspenes er leder for kommunens enhet for arealforvaltning, som har jobbet intenst med ny sentrumsplan.
Tre folkemøter om sentrumsplanen

Storstilt informasjonsrunde fra kommunen om brennbare temaer

Close