24 °C Stjørdal, NO
07/08/2020

Mia´s til Peders Hus

Idag klokka 10.00 er det nyåpning av butikken Mia s i Peders hus og Kjøpmannsgata 39, der også Berit Vikan har sitt blomsterutsalg i Amdals Hage. Karianne og Gunn ønsker velkommen til ny butikk.

 

Mia´s har 31. august i år fem års jubileum i gatene på Stjørdal. Det markeres blant annet med en helt ny butikk i sjelfulle lokaler i Amdal-gården, eller Peders hus. Mor og datter, Gunn og Karianne gir dermed de stjørdalske kundene et større vareutvalg og tilbyr i de nygamle lokalene hele 100 kvadratmeter butikk.

 

Idag  åpner vi butikken med kaffe og kaker til de besøkende. Nå finner kundene oss både i Kjøpmannsgata 39 og 40, sier Karianne og forteller om mange fornøyde kunder gjennom disse fem årene med butikkdrift. Butikkene Mia´s  står på egne ben og eierne med adresse i Hommelvik velger selv ut sine salgsartikler. Her finner kundene klær, pynte- og gaveartikler, lys, lamper, keramikk og kjøkkenting i en spesiell nostalgisk stil. Familiebedriften Mia s lover å markere oppstarten av nybutikken med rabatter den første uka.

 

Legg turen innom hos oss, her finnes mye nyttig og vakkert til hjemmet. Kanskje finner du den sommerblusen du lenge har ønsket deg også, sier Karianne Frøiland Haug inne i nettopp nostalgiske lokaler i Peders hus i Kjøpmannsgata 39. 

 

Les forrige sak:
Besøk til inspirasjon

  Han holdt et inspirerende foredrag for de eldste deltagerne på  […]

Close